Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Kutte og Skjære

Skal du legge teppe eller tapet? Kanskje har du mange kartonger eller esker å åpne? Eller skal du på jakt eller fisketur med vennegjengen?
Kniver
Det er ikke bare på jobb det er fint å ha en god kniv, men også på fritiden. Alle har nytte av en god kniv eller to i redskapssamlingen sin for du vet aldri når behovet oppstår for å kutte eller skjære. BAUHAUS har kniver for enhver anledning og til alle bruksområder. Vi har universalkniv med bryteblader og håndverkerkniv som begge er redskaper som er veldig handy til småprosjekter. For jakt- og fiskentusiaster har vi en rekke foldekniver fra Gerber. Et multiverktøy lett tilgjengelig på jobb eller hjemme kan være veldig nyttig, hvor du har fil, kniv og tang i en og samme multikniv. 
Tenger
Det kan ofte være vasnkelig å komme til i trange områder for å fjerne skruer, klippe av ledninger eller skru av muttere. Da er det behov for tang og hos BAUHAUS finner du en tang til enhver bruk Vårt utvalg inkluderer rørtang fra Bahco, knipetang fra Wisent og vannpumpetang fra Alpha Tools.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer