Informasjon vedrørende bjørkeved!
PrivatBedrift
Varemerker
PrivatBedrift
Favoritter
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmal

VEGGVENTIL FRESH TL 100DE

kr 499,00

Friskluftsventil fullspekket med teknologi, design og funksjon. Med teleskopfunksjon, kondensbeskyttelse, stormbeskyttelse og kan males over...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Friskluftsventil fullspekket med teknologi, design og funksjon. Med teleskopfunksjon, kondensbeskyttelse, stormbeskyttelse og kan males over.

TL-DE veggventil for veggmontering, egnet for kontinuerlig ventilasjon av bolig. Ventilen har en kraftig kondensisolering samt filter. Ventilen er også utstyrt med overventilasjonsbeskyttelse, stormsikring (De modellene med E i betegnelsen). Luftmengden reguleres med fronten som har en mekanisme for å endre åpningsvinkelen.

Fresh friskluftsventiler monteres i soverom og fellesrom.
En tommelregen for riktig antall ventiler er en i hvert soverom og to i fellesrom. I noen tilfeller er det lurt å øke antallet ventiler, om flere sover i samme rom eller om den totale arealet er større enn vanlig.
Fresh TL-DE serien er flotte veggventiler som forsvinner i veggen, fullspekkede med teknologi, design og funksjon. TL DE har som standard kondensbeskyttelse, stormbeskyttelse og kan også males over. Ventilen har en teleskopisk funksjon 185-340mm, ved tykkere vegg, forlengelse med modulrør.

Montering/plassering
Ventilen plasseres høyt oppe på veggen, ca 220 cm fra gulv, eller ventilens overkant minst 10 cm fra taket. Ventilen går utmerket å bruke ved gulvvarme. Da plasseres ventilen minst en meter fra vinduet for å forhindre kaldras, på grunn av kulden som trenger gjennom vinduet.
Ventilen blr plasseres rett ovenfor varmeelementet. Da utnyttes den stigende varmen fra radiatoren, såkalt konveksjonsstrøm.

Teknisk informasjon

Tapetsering- og overmalingsbar
Teleskosfunksjon 185-340 mm

 
 

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn VEGGVENTIL FRESH TL 100DE
Artikelnummer 7991006A
Vikt 0.590000
EAN-nr 7318116297003
Netto vikt 0.42
Varemerke FRESH

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…