Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Hos BAUHAUS finner du toaletter av høy kvalitet og fra kjente merkevarer som Gustavsberg, Camargue, Svedbergs og Bath Deluxe.

På badet er toalettet en nødvendighet, og vi tilbyr flere forskjellige modeller, enten om du ønsker frittstående toalett eller vegghengt toalett. Drømmer du om et vegghengt toalett får du et moderne toalett som er innebygd i veggen, i tillegg til at du får et wc-område som er svært enkelt å rengjøre. Installeringen av en vegghengt do er mer tidkrevende enn det frittstående toalettet som du enkelt plasserer der du vil ha det. Uansett hva du ønsker, så har vi stort utvalg av begge varianter.

Har du familie kan det også være viktig å ta hensyn til alle familiemedlemmer, derfor tilbyr vi toaletter med standardhøyde og med ekstra sittehøyde. På enkelte vegghengte toaletter, er det justeringsmuligheter i rammen, slik at du enkelt kan tilpasse toalettet innenfor en viss antall centimetre.

Betjeningsplaten på det vegghengte toalettet er også en viktig detalj som ikke må overses. På pakkeløsninger er spyleknappen ofte inklusiv, men må den kjøpes utenom så finnes det ovale, runde og firkantede modeller i tillegg til du at du får de i hvitt, krom, matt krom, gull, messing m.m.

Når valget på toalett er tatt, så skal det også velges et toalettsete, så sant dette ikke følger med. Setet er avgjørende for komforten og kan sette den ekstra lille touchen på badet. Har du svarte profiler på dusjen og på andre detaljer på baderommet, kan det være stilig å komplettere med et svart toalettsete. I tillegg kan du velge et sete med dempende lukking, noe som er svært gunstig med barn i huset.

Tips!
Sliter du med misfarging i toalettet er det fordi kalk og andre mineraler fra vannet har satt sine spor i skåla. Klor er basisk og vil ikke nødvendigvis fjerne alt, men et tips er å helle i eddiksyre og la det virke natten gjennom og deretter bruke dobørsten som vanlig. I tillegg til toaletter som vi har i hjemmet, så tilbyr vi i BAUHAUS også fritidstoaletter fra Mulltoa og Cinderella. Er det mangel på vann og strøm finnes det mange gode og flotte alternativer til den gode, gamle utedoen.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer