Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

tesa
Renovere ditt hjem og oppnå imponerende resultat.

Med tesa sine produkter oppnår du imponerende resultater under oppussing

I tesa sitt sortiment finner du maskeringsteip for skarpe fargekanter, smarte Easy Cover tildekkingsløsninger for å hindre flekker og teip for å holde tepper på plass slik at det ikke sklir. Det er stor forskjell på de ulike maskeringsteipene på markedet. tesas basic maskeringsteip er laget av vanlig kreppet papir, mens tesa sin høykvalitets maskeringsteip er laget av washi-papir, som er et ekstremt tynt papirmateriale, som fester seg effektivt til overflaten og gir de skarpeste fargekantene.

Det er viktig at maskeringsteipen er av høy kvalitet slik at den fester seg skikkelig til overflaten og for å oppnå skarpe fargekanter uten at fargen trenger inn under teipen, og at teipen ikke etterlater lim ved fjerning.

Velg riktig teip til riktig formål

tesas maskeringsteip er spesielt tilpasset ulike underlag og miljøer, for eksempel innendørs, utendørs (UV-bestandig) eller for maskering av sensitive overflater.
tesa sin tape holder høy kvalitet og gjør oppussingsarbeidet enklere, slik at du når målet ditt raskere, enklere og mer praktisk.

 
 
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer