Leveringstiden er midlertidig lengre enn vanlig. Vi beklager dette og jobber med å gå tilbake til vanlige leveringstider så snart som mulig.

Nå trenger du aldri mer bore hull i veggen når du innreder baderommet


Nå slipper du borehull i veggen på baderommet

Du kan enkelt innrede baderommet etter eget ønske og smak ved å enkelt feste håndkleholder, dusjkurv eller toalettrullholder på flisene istedenfor å bore. Den innovative tesa Power.Kit-teknologien gjør det enkelt å feste ting på veggen uten å lage stygge hull i flisene.

De typiske monteringsproblemene med fliser, glass og til og med veggplater av plast, kan unngås. Oppdag våre tidløse produktserier som ikke bare oppfyller funksjonelle behov, men også estetiske behov til baderommet. Perfekte former og kvalitetsmaterialer i kombinasjon med montering uten å bore, skaper et elegant, ryddig og klart baderom.

Og produktene kan selvfølgelig fjernes uten å etterlate limrester og andre merker på veggen. Du behøver altså ikke å bore i veggen når du ønsker å innrede ditt baderom, og du har i tillegg full frihet i forhold til utforming av oppheng.

Gjør dette for å montere uten å bore

Spesielt i utleieleiligheter er det ofte stor usikkerhet rundt hva man kan henge opp på veggene. Å bore hull i veggen innebærer også en risiko for å komme til å skade overflaten med tanke på fukt og mugg.

Når baderommet skal innredes brukes det gjerne toalettbørste i plast og man plasserer dusjtilbehøret på gulvet i dusjen eller på kanten av badekaret. Takket være tesa Power.Kit-teknologien trenger du aldri mer bore i veggen. Vårt patenterte monteringssystem består kun av to komponenter; adapter og spesiallim.

Den fester seg uten å synes på mange ulike overflater, slik at du kan henge opp dusjhyller uten å bore i flisene og du kan til og med montere en dusjhylle direkte på flisene i dusjen. Fordelen er at du etterlater underlaget i perfekt stand og du kan til og med fjerne baderomstilbehøret når du flytter ut. Som eier av leiligheten minsker du også renoveringsbehovet ved å lime fast baderomshyller istedenfor å bore nye hull når noe skal skiftes ut eller endres. 

Det er utrolig enkelt å henge opp på veggen med lim klar til bruk.
Slik gjør du det:

Fest den selvklebende limskruen
Dekorere hele baderommet uten å uroe deg for å skade flisene.

Fyll lim i limskruen
Fyll lim som er klar til bruk inn i de forborede hullene i limskruen - dette garanterer korrekt påfyll for tilstrekkelig styrke.

Monter ditt baderomstilbehør
Heng opp baderomstilbehøret etter 12 timer.

Kan fjernes uten å etterlate limrester
Til og med etter flere år kan limskruen fjernes uten å etterlate limrester. 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…