Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

TERRASSEVASKER KÄRCHER T-RACER T7 PLUS

kr 1 299,00

Rent overalt!
Terrassevasker T-racer T7 PLUS fra Kärcher er en perfekt rengjøringsmaskin om du vil ha det rent og er nok den råeste på markedet! Terrassevaskeren muliggjør rask, effektiv og sprutfri rengjøring av store flater. Den doble rotoje...

Se full produktbeskrivelse

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Rent overalt!
Terrassevasker T-racer T7 PLUS fra Kärcher er en perfekt rengjøringsmaskin om du vil ha det rent og er nok den råeste på markedet! Terrassevaskeren muliggjør rask, effektiv og sprutfri rengjøring av store flater. Den doble rotojetarmen tar bort vanskelig smuss på store flater. Det ekstra integrerte powermunnstykket, som ved behov kan aktiveres med pedalen, muliggjør effektiv rengjøring, til og med av kanter og hjørner. Du halverer rengjøringstiden med T-racer T7 PLUS sammenlignet med rengjøring med strålerør. Dekselet beskytter mot sprutende vann. T7 har en såkalt svevereffekt som gjør terrassevaskeren ekstra lett å manøvrere og styre. T-racer terrassevask er utstyrt med trinnløs trykkjustering. Dette innebærer at harde flater som sten, betong og til og med også mer følsomme flater som tre kan rengjøres etter behov. Terrassevaskeren passer utmerket å bruke på flater både i huset og i hagen. Du kan vaske uteplassen som er av sten eller betong.

Fungerer ideelt på rengjøring av garasjeporten, fasaden, innkjørselen, vegger osv. T-racer T7 PLUS sørger også for sprutfri rengjøring av gjørner og kanter som stentrapper. Terrassevaskeren er allsidig og kan gjøre rent både mye og p store flater. Terrassevaskeren har et ergonomisk håndtak som muliggjør optimal rengjøring av selv vertikale flater som f.eks. din garasjeport. Pedalknappen gjør det enkelt å bytte mellom funksjoner. T-racer T7 passer alle høytrykkspylere K2-K7 i Home & Garden sortimentet.

Teknisk informasjon
Lengde: 76,9 cm
Høyde: 99,6 cm
Bredde: 28,8 cm

Mer informasjon
Produktnavn TERRASSEVASKER KÄRCHER T-RACER T7 PLUS
Artikelnummer 1300716B
Vikt 2.840000
EAN-nr 4054278633428
Netto vikt 1.92
Varemerke KÄRCHER
Type TERASSTVÄTTAR

24919+ fornøyde kunder!

33499 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…