Leveringstiden er midlertidig lengre enn vanlig. Vi beklager dette og jobber med å gå tilbake til vanlige leveringstider så snart som mulig.

PWRCORE
ALLE VERKTØY. ALLE JOBBER. ETT BATTERI.

PWRCORE  - Alle verktøy. Alle jobber. Ett batteri.

20V Max litiumionbatterier gir deg optimal fleksibilitet. Batteriene er designet for ytelse og utformet for å passe i alle PWRCORE-verktøy, noe som innebærer at ett eneste batteri passer i alle maskiner. 

PWRCORE: Det fleksible batterisystemet

PWRCORE-verktøy kan fås med og uten batterier, noe som gir deg fleksibilitet til å utvide verktøysamlingen din basert på batteriet og laderen du allerede har kjøpt.

Historie

I 1924 ble den første, verdensberømte Skilsaw, oppfunnet. 100 år senere utvikler SKIL fremdeles bransjeledende teknologi og støtter neste generasjon skapere med de beste innovasjonene. 

SKIL har i dag et enormt utvalg av rimelige elverktøy for alle typer jobber, alt fra sirkelsager til gressklippere. Så uansett om du trenger et verktøy for å få orden i hagen eller om du skal bygge noe på huset, har SKIL det du trenger for å lykkes.
 
 
Med SKILs PWRCORE 20-batterisystem trenger du bare ett batteri. Batteriet fungerer med alle PWRCORE-verktøy, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe flere batterier
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…