Meld deg inn i vår kundeklubb og bli blant de første som får informasjon om nyheter og kampanjer!

På BAUHAUS har vi et stort utvalg av vaskeartikler som passer til alle typer hjem. Uansett hvor mye eller lite du skal vaske er det alltid greit å ha et lite utvalg av forskjellige produkter som hjelper til å holde hjemmet rent på en ryddig og enkel måte.
Når du skal vaske er det en fordel å begynne med å tørke støv fra alle overflater, dette gjøres enkelt med en lett fuktig klut eller støvkost. En god mikrofiberklut er et godt alternativ når du skal tørke støv siden kluten har en særdeles god evne til å binde støvet til seg.
Etter at du har tørket støv fra alle overflater er det på tide å støvsuge. Velg mellom klassiske støvsugere, eller fleksible håndholdte modeller (alle våre støvsugere er batteridrevne). 
Etter støvsuging er det er på tide å vaske gulvet. Da kan du velge mellom en tradisjonell mikrofibermopp med skaft, eller en spraymopp med vaskemiddel integrert i moppen. Fordelen med en ergonomisk spraymopp med integrert rengjøringsmiddel er at det er enklere å tilpasse mengden vann når du skal vaske gulvet.
Innimellom er det også viktig å ta en real vindusvask. Tradisjonelt er kanskje ikke det å vaske vinduer det morsomste man gjør, men med riktig utstyr kan det faktisk være en nokså morsom oppgave, ihvertfall når resultatet blir plettfritt. Med en batteridrevet vindusvasker blir vinduene skinnende rene i en rykende fart. Om du foretrekker å vaske med enkel klut og nal har vi også et stort utvalg av kluter og naler i solid kvalitet. Med en god nal er det i tillegg enkelt å vaske dusjkabinettet når det trengs.
Når du vasker huset kommer du sikkert over en del som skal kastes og til dette har vi et kjempeutvalg av pedalbøtter i mange forskjellige størrelser og farger. Vi har også er stort utvalg av forskjellige avfallsbøtter til kildesortering
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…