Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Velkommen til BioLet/MullToa

Med BioLet/MullToa får du et pent, luksuriøst, biologisk toalett til hytta som er lett å vedlikeholde – uten avløp. Den er produsert i Sverige og er en sann miljøvenn. Ingen kjemikalier - bare natur! Benytt forbrenningstoalettet som et helt alminnelig toalett. Det spesielle med en slik hyttedo fra BioLet/MullToa er at den biologiske nedbrytningsprosessen finner sted i toalettet, takket være en patentert teknologi som har gjort BioLet/MullToa til det mest solgte forbrenningstoalettet i Skandinavia.

BioLet/MullToa er så å si et vedlikeholdsfritt fritidstoalett, behagelig å bruke og nett og pent som et vanlig toalett. Når det er på tide å fjerne kompost (1-2 ganger per sesong ved fritidsbruk), er det kun 5-10% igjen som nå forvandles til den fineste jord - som en gave tilbake til naturen. Enkel, behagelig, og rent – over lang tid.

Svanemerket toalett
Vil du ha det mest miljøvennlige hyttetoalettet. BioLet/MullToa var de første på markedet som fikk Svanemerket på sine fritidstoaletter, der de utfyller kriteriene for stor kvalitet, kapasitet og miljøhensyn.

MullToa 55 og 65
BioLet/MullToa 55 og 65 har samme kapasitet som ai-serien, men med mindre automatisering. I BioLet/MullToa komposteres avfall og papir direkte, ved hjelp av en genial teknologi som gjør det brukervennlig og bekymringsfritt.

Toalettet er kjapt klart for ny bruk, uten noe ventetid og kapasiteten kan justeres i henhold til bruken. Dette er svært pålitelige toaletter i et godt design. Med et mykt-lukkende sete for enkelhet og komfort, vil det også åpnes og lukkes avhengig om du sitter eller står.

MullToa 55
Kapasitet: 1-3 personer i fritidsbruk.
Maks effekt: 330 W.
Mål: Høyde 65 x Bredde 55 x Dybde 71 cm.

MullToa 65
Kapasitet: 4-6 personer i fritidsbruk.
Maks effekt: 355 W.
Mål: Høyde 66 x Bredde 65 x Dybde 81 cm.

MullToa 55ai og 65ai
Med den nye ai-teknologien tilpasser toalettet seg etter behov – automatisk og intelligent! BioLet/MullToa 65ai og 55ai (betegnelsen ai står for auto intelligence) den tilhører en ny generasjon av BioLet/Mulltoa som tilpasser kapasiteten selv.

BioLet/MullToa komposterer avfall og papir svært effektiv og raskt, og væsken (urin) fordampes ved hjelp av regulert varme. Den automatiske omrøringen iverksettes i det setelokket slåes ned etter besøket, hvilket gjør det svært enkelt og bekymringsfritt for de som bruker en slik hyttedo, i tillegg er det med å gjøre toalettet raskt klart til ny bruk.

MullToa 55ai
Kapasitet: 4 personer, fritidsbruk
Maks. effekt: 355 W
Mål: Høyde 65 x Bredde 55 x Dybde 71 cm

MullToa 65ai
Kapasitet: 4-6 personer ved fritidsbruk, 4 personer ved permanent bruk
Maks. effekt: 355 W
Mål: Høyde 66 x Bredde 65 x Dybde 81 cm

Gråvannsfilter - renseanlegg for gråvann.

BDT vannfiltre, også kalt gråvannsfiltre, er kompakte systemer for å rense alt vann fra husholdningen, unntatt toalettvannet. Gråvannet fra husholdningen går som standard inn og gjennom systemet.

Filtrenes funksjon er basert på både mekanisk og biologisk rensing. Filteret bruker organisk filtermateriale som forurensninger i avløpsvannet fester seg til, mikroorganismene på overflaten av filtermaterialet bruker dette som næring.

Lufttilførselen til mikroorganismene er av vesentlig betydning for anleggets funksjon. Dette fungerer ved hjelp av et naturlig drag, inn gjennom nedre ventilasjonsventil og ut gjennom øvre ventil. Renset avløpsvann fra renseanlegget kan deretter slippes ut i naturen.

Den fåes i to versjoner, "Fritid" som er uisolert og egnet for bruk under den varme årstiden dersom den ikke kan installeres i et frostfritt rom. "Året Rundt" er varmeisolert og kan brukes hele året, supplert med varmekabel dersom anlegget ikke er plassert innendørs.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer