Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Mal taket på best mulig måte!

Før du maler
For at det skal bli enklere for deg å male taket, er det en fordel om rommet er tømt for møbler. Beskytt gulvet med dekkpapp og med dekkplast på veggene. Skal du også male veggene start alltid med taket først. Før du begynner å male skrap vekk løs farge og sparkle sprekker og eventuelle skader i taket. Slip overflatene som er sparklet og støvsug grundig før du begynner å male. 

Velg farge
Når du skal velge farge til taket er det lurt å tenke på at det finnes ulike glansgrader og egenskaper. Prøvemal gjerne før du maler hele taket slik at du vet at du har valgt riktig farge. En annen ting å tenke på er lysinnslippet og at takfargen kan endre seg i henhold til lyset. 

Start å male
Første steg når taket skal males er å starte med den delen som er nærmest veggen. Bruk en pensel ytterst i kantene da det er vanskelig å komme helt inntil med en rulle. Mal videre med lyset, altså i lysets retning fra vinduet og inn mot midten. På den måten unngår du synlige skiller. For å unngå skjolder, så bruk rikelig med maling på rullen. Finnes det flere vinduer i rommet går du ut fra vinduet med mest lysinnslipp. For at taket skal få en jevn farge over hele så anbefaler vi å male hele taket på en gang. Følg alltid tørketiden på maling. 

Viktig verktøy for deg som skal male møbler og trevirke 
Dekkpapp, bøtte, vaskeklut, mikrofiberklut, slipepapir, slipekloss, pensel, malingsrulle, rulleskaft, slipemaskin, innendørs rengjøringsutstyr, penselvask, sparkel, kvistlakk, lakkfarge, grunning. 

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer