Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Mal over tapeten!

Hvilken tapet har du?
Det finnes mange ulike typer tapet, men de vansligste er blant annet papirtapet, vinyltapet, glassfiberstrie og tekstiltapet. Uansett hvilken tapet du har, start med å tørke støv fra veggene og sjekk at tapeten sitter godt fast. Hvis den ikke gjør det er det like greit å fjerne tapetet helt. Du kan evnetuelt lime løse skjøter og hjørner med litt tapetlim. Reparer skruehull og andre mindre skader med silikon.

Før du maler
Beskytt gulvet med dekkpapp. Maskere lister og eluttak med maskeringsteip. Skrap vekk det som eventuelt er løst på tapeten.

På tide å male
Papirtapet grunnes en gang med tapetgrunning, deretter maler du to ganger med veggmaling. Vinyltapet vaskes med malingsvask og males deretter to ganger med veggmaling. Har du et strukturvinyltapet starter du med å rive det ytterste laget og la papirtapetet stå på igjen. Husk å rulle på nytt for å få en jevn overflate. Bruk pensel på områdene nærmest taket og rundt dørene, vinduer og stikkontakter som gjerne er områder det er vanskelig å komme til med rulle. Husk å følge tørketidene på boksene. Skal du male taket også, gjør det før du maler veggene. 


Viktig verktøy for deg som skal male møbler og trevirke
Dekkpapp, bøtte, vaskeklut, mikrofiberklut, slipepapir, slipekloss, pensel, malingsrulle, rulleskaft, slipemaskin, innendørs rengjøringsutstyr, penselvask, sparkel, kvistlakk, lakkfarge, grunning.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer