Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Mal møbler og lister!

Rengjøring og sliping
Før du begynner å male må du skru vekk eventuelle beslag og skrape vekk løs farge. Bruk deretter rengjøring beregnet til innendørs bruk og vask overflater med en fuktig mikrofiberklut, tørk av. Er det hull bør de tettes og slip deretter overflaten, og tørk vekk støv. Fukt med en svamp og slip en gang til når overflaten har tørket. 

Grunning
Gå over med kvistmaling på kvistene. Grunn flaten en gang med grunning. Sparkle ujevnheter og sprekker, slip og vær nøye med å tørke vekk støv før du grunner gang nummer to. Er det behov for å sparkle og pusse igjen, gjør du det til det blir en jevn overflate. Mellomstrøk med grunnfargen. Følg tørketiden på malingen.

Start med malingen
Bruk rikelig med maling og stryk med lange penseltrekk for å minske faren for skjolder. For å få et ekstra fint sluttresultat er penselen viktig. Skal du male større flater, som bordplater, velger du en bredere pensel eller rulle. Er det en pinnestol som få et nytt liv, bruk en tynnere pensel. Følg de anbefalte tørketidene på malingen mellom hvert strøk. 

Viktig verktøy for deg som skal male møbler og trevirke 
Dekkpapp, bøtte, vaskeklut, mikrofiberklut, slipepapir, slipekloss, pensel, malingsrulle, rulleskaft, slipemaskin, innendørs rengjøringsutstyr, penselvask, sparkel, kvistlakk, lakkfarge, grunning.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer