Leveringstiden er midlertidig lengre enn vanlig. Vi beklager dette og jobber med å gå tilbake til vanlige leveringstider så snart som mulig.

Male tregulv og betonggulv!

Før du begynner å male
Før du begynner å male gulvet er det svært viktig å gjøre et godt forarbeid for å få best mulig resultat. Start med å tørke bort alt støvet og vask deretter over med med innendørs rengjøring. Husk å bruke hansker. Har du et malt tregulv fra før holder det med rengjøring og en vaks, men har du et ubehandlet tregulv bør du også slipe gulvet før du maler. Bruk deretter et middels fint sandpapir for å fjerne trefibre som stikker opp. Har du parkettgulv eller tidligere lakkerte tregulv, må de også slipes før maling. 
Har du malt betonggulv, skrap vekk all løs maling med en stålbørste før du vasker det. Er betonggulvet ubehandlet skal det være helt tørt på overflaten og ha herdet i minst en måned før du maler gulvet. 

Velg farge 
Når du skal velge farge er det lurt å tenke på at en lys farge gir større romfølelse, mens med en mørk farge virker rommet mindre. Et lyst gulv må oftere vedlikeholdes, mens på et mørkt gulv synes støv raskere og det er i tillegg behov for mer eller sterkere belysning. Besøk ditt nærmeste varehus så får du hjelp med å finne riktig farge til gulvet ditt. 

På tide å male
Start med å maskere listene og mal delen nærmest veggen med en pensel. Bruk deretter en rulle med skaft håndtak for å male over gulvet. Husk å påføre malingen jevnt for å unngå skjolder og mal hele gulvet uten stopp. Hvis gulvet allerede er malt, er det nok å male over to ganger, uansett om det er gulv i tre eller betong. Er gulvet ubehandlet bør du starte med å grunne. Husk å alltid følge tørketidene på malingsboksen. 


Viktig verktøy for deg som skal male møbler og trevirke 
Dekkpapp, bøtte, vaskeklut, mikrofiberklut, slipepapir, slipekloss, pensel, malingsrulle, rulleskaft, slipemaskin, innendørs rengjøringsutstyr, penselvask, sparkel, kvistlakk, lakkfarge, grunning. 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…