Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Nyt det nyvaskede huset hele sommeren!

Vasker du huset nå på våren kan du sitte og se på det rene, fine huset hele sommeren med god samvittighet. Da får du samtidig god oversikt over all annen vedlikehold du bør planlegge denne sesongen. Det kan være et panel som må byttes ut, en vegg som trenger litt mer maling m.m. Om det fortsatt er frost på natten der du bor bør du vente litt før du setter i gang.

Nytt og mer effektivt vaskemiddel
Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner er en rengjøring som desinfiserer alger og sopp. Du behøver ikke å skrubbe like kraftig og algene kan som regel fjernes med høytrykkspyler. Om det er mye smuss og alger kan du derimot behøve å hjelpe til med børste.


Tips! Vær forsiktig med høytrykkspylerenog brukikke for hardstråle. Det kan skade fasaden. 

Merk at den nye husvasken har en langtidsvirkende effekt og det kan ta noen uker innen muggsoppen slipper taket. Har du oljemaling på husveggen, kalk disse ofte, test ved å dra hånden over overflaten og se om malingen har krittet av. Husrengjøringen fjerner først og fremst skitt, men også kritting slik at huset får tilbake glansen.

Anbefalingene er tydelige: huset trives best med en årlig vask

Den fjerner både skitt og skadelig mugg- og algevekst, og huset ser rent og velholdt ut etter bare noen timers arbeid. Det nordiske klimaet er så variert og i dag har vi ofte høyere temperaturer og flere dager med mye nedbør i løpet av året. Dessverre trives mugg og alger i fuktig vær og finner oftere veien til husveggen hvor de sprer seg raskt.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer