Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Det vakre livet på terrassen

Den beste uteplassen er den som ikke krever mye vedlikehold. Som holder seg like fin og attraktiv år etter år. Slik at du har god tid til å bare nyte. Et stille øyeblikk når solen skinner. En time eller to, bare deg og en veldig god bok. Det er deilig å være ute og litt inne på samme tid. Så snart den første varmen kommer, elsker vi å bevege oss ut i det fri.

Farging av terrassen

Når det er på tide å velge farge på terrassen, bør du ta utgangspunkt i omgivelsene. Hvilken farge er det på huset og hvordan ser det ut rundt omkring?

Det er viktig å velge farger som du liker. Men husk at fargene kan gi et sterkt førsteinntrykk. Bruk dem derfor med kreativitet og omsorg. Da får du en terrasse du vil trives med og som blir en naturlig forlengelse av huset.

Lang holdbarhet
Det fuktige klimaet har stoppet opp. Derfor har vi gjort Trebitt Terrassebeis enda bedre.

Med kun et strøk beskytter du terrassen mot vårt fuktige klima samtidig som du fremhever og bevarer treets naturlige uttrykk.

  • Trebitt Terrassebeis beskytter effektivt mot alger og svartmugg
  • Terrassebeisen tørker raskt
  • Den beisede overflaten tåler regn allerede etter en time

Systemet for en fin og slitesterk terrasse

Trebitt Terrassebeis er det naturlige valget hvis du er ute etter en fin look med lang holdbarhet.

Med TrebittTerrassebeis kan du velge en farge som gjør terrassen din personlig. Og det tar bare en stryking!

Gammel glasur fjernes effektivt med ny TrebittTerrassebeisfjerner. Den unike rengjøringseffekten gjør det enkelt å bytte farge.

Den enkle veien til en fin og slitesterk terrasse
Ekte utendørsglede
Vi flytter ut på terrassen så fort varmen kommer. Drømmeplassen der ute skal være lett å like, ikke kreve så mye arbeid og bidra til en hyggelig atmosfære. Der bruker vi tid på ting som virkelig teller, og nyter sommerdagene sammen med slekt og venner.
Ny og forbedret terrassebeis
Med vår nye og forbedrede Butinox Terrassebeis trenger du ikke lenger å vente på sommerens beste dag for å beiseterrassen. Ved 23°C tåler terrassebeisen regn allerede etter ca 1 time. Dette betyr at du bare trenger en kort pause for å få laseren ferdig. Og det er mange muligheter for i løpet av den svenske sommeren. Du kan gjøre forarbeidet med rengjøring og bleking mens det regner.
Du trenger ikke å beise hvert år
Med Butinox Terrassebeis får du beskyttelse for terrassen som varer opptil tre år. Glasur beskytter terrassen mot sprekker, fukt, alger og mugg – og små barneføtter mot tre.
Vinterhagen - tenk som inne
Ikke se på vinterhagen som bare en praktisk sak. Du bør også skape en atmosfære å trives i. På samme måte som du innreder innendørs med farger og ulike materialer, bør du også tenke på terrassen. Velg en farge på terrasseglasuren som passer til huset og omgivelsene. Butinox Terrassebeis kan blandes i mange flotte farger.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer