Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Er du en av de som ofte har tenkt at det hadde vært så deilig med et varmt og godt håndkle etter en dusj eller et bad? Nå kan du unne deg litt luksus i hverdagen med en håndkletørker på baderommet! BAUHAUS har et riktig utvalg av håndkletørkere, både elektriske varianter og de som kobles til det vannbårne systemet i huset.

Elektriske håndkletørkere
De elektriske håndkletørkerne finnes i to varianter, en med ledning og stikk som du enkelt og greit stikker inn i stikkontakten på badet. Dog må du være obs på at denne ikke monteres opp rett ved våtsonen. Den andre varianten er en som kan kobles til skjult opplegg hvor en autorisert elektriker må stå for installeringen.
Noen av våre elektriske håndkletørkere har innebygd energisparefunksjon, hvilket betyr mindre bruk av strøm.

Vannbåren håndkletørker
En vannbåren håndkletørker varmes opp av vann tilknyttet boligens vannbårne gulvvarmesystem. Det kan også kobles på en EL-patron til elektrisk oppvarming. Det er ikke mulig å koble til en vannbåren håndkletørker til VVC da dette ikke er tillatt.

Kombinert håndkletørker
Den mest optimale løsningen for deg som ønsker å ha varme håndklær hele året, er en kombinert håndkletørker som kan brukes både på det vannbårne systemet, men også kobles til det elektriske anlegget. Da velger du selv om du vil bruke strøm med hjelp av en EL-patron, eller eller vann til oppvarming med en vannventil. Om sommeren når det vannbårne systemet er slått av, oppvarmes håndkleholderen med strøm og om vinteren via vannsystemet.

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer