Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Rydde og Kompostere

For et ryddig og miljøvennlig avfallssortering! 
Alle ønsker vi et ryddig og hyggelig uteområde. Og når høsten og våren kommer er det tid for å rydde og kompostere – rett og slett ta et lite røsk i hagen for å gjøre alt klart til vinteren eller sommeren melder sin ankomst. BAUHAUS har et stort og innholdsrikt utvalg av alt du trenger til høstryddingen og vårrengjøringen. Og når jobben er gjort og du kan skue utover et velstelt uteområde, ja - da er det lov å gi deg selv et lite klapp på skulderen for vel gjennomført arbeid!
Uansett stor eller liten uteplass og gårdsplass du har så er løvblåseren en fantastisk maskin som på en enkel og effektiv måte får løvet og annet smuss unna. Enten ved blåse det vekk, eller suge avfallet til seg og samler det opp i en beholderpose som enkelt tømmes når den er full. Har du mye busker i hagen eller annet hageavfall som du ønsker å bli kvitt finfordeler kompostkvernen greiner og busker opp til en viss størrelse. En ryddemaskin kan brukes til så mangt, blant annet å renske opp fugene mellom belegningsteinen hvor ugresset begynner å ta overhånd. Enkle og effektive rensemaskiner med perfekt sluttresultat. En høytrykkspyler gjør det rent på plasser som krever det lille ekstra av vanntrykk og arbeid, for eksempel hustak, støttemur, terrasse, bil osv. Vinduene må også vaskes og på BAUHAUS finner du flere typer vindusvaskere til høy kvalitet. Vi har selvfølgelig også tilbehør som rengjøringsmiddel, mikrofiberkluter, naler og pads, for å nevne noe.
Samle alt på et sted med en trillebår eller med en løvkurv eller avfallssekk! Det er perfekt når du vil frakte bort løv, kvister og annet hageavfall til komposten eller avfallshaugen på en enkel måte. BAUHAUS har flere typer komposter som hjelper deg med rask kompostering av hage- og husholdningsavfall året rundt. 
Vi fører merker som blant annet AVA, Ryobi, AL-KO, Greenline, Hörby Bruk, for å nevne noen. 
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer