Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Vanning

Vanningsprodukter

Innovative vanningsløsninger fra GARDENA som lar deg holde hagen din grønn, sunn og frisk.

GARDENA vanningsutstyr
GARDENA har innovative vanningsløsninger for enhver oppgave i hagen.

Original GARDENA System (OGS)
Det originale koblingssystemet som sørger for en perfekt og vantett kobling med kranen og slangen, og mellom slangen og redskapet du kobler til, feks strålerør eller dusjpistol.

Slangeoppbevaring
GARDENA harslangeoppbevaring til ethvert formål: Smarte og robuste slangevogner som du enkelt kan dra med deg rundt i hagen, og som står stødig på bakken mens du vanner. Kompakte slangetromler som du både kan bære med deg eller henge på veggen de ikke brukes. Veggmonterte slangebokser i lekkert design som enkelt trekkes ut og som er enda enklere å trekke inn takket være innebygget fjær. GARDENA har også vannslanger i høy kvalitet om alle er fri for tungmetaller og mykgjøringsmidler, og har opptil 25 års garanti!

GARDENAs rørledningssystem (Pipeline)

GARDENAs rørledningssystem graves ned under plenen slik at vannet transporteres under jorden til alle hjørner av hagen. Rørene leder vannet direkte til områdene i hagen hvor vannet skal brukes via en enkelt krankobling. De ulike koblingene og koblingsleddene til rørsystemet lar deg endre retningen på vannforsyningen, lage forgreninger og legge til nye rør. Med Gardenas mygarden Planner kan du tegne hagen din og designe et rørsystem som er skreddersydd for dine behov.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer