Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmål

FUGESAND DANSAND 20KG

kr 229,00

Sikre dekket ditt.

Danfogsand forhindrer ugress fra å spre seg mellom fugene, produktet er rundkornet, vasket og ovnstørket og er derfor perfek...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Sikre dekket ditt.

Danfogsand forhindrer ugress fra å spre seg mellom fugene, produktet er rundkornet, vasket og ovnstørket og er derfor perfekt for fuger i stein- og plattebelagte områder. NO GROW-blandingen består av sand og næringsfattige mineraler, som sikrer en høy pH-verdi. Dette skaper ekstremt dårlige forhold for ugressfrø, på en naturlig måte. Tester har bekreftet at resultatet varer i flere år ved nøyaktig og korrekt bruk av produktet. Egnet for fuger på 1-5 mm og lett trafikk.

La fantasien flyte!
Å vekke hagen til live med stein innebærer ingen store inngrep. Inngangen gir det første, viktige inntrykket. Å komme hjem og føle seg glad og stolt når man nærmer seg huset er en fantastisk følelse. Å legge nye gangveier og en hyggelig uteplass blir et løft i den eldre hagen og øker verdien på huset ditt. Det blir samtidig praktisk å sette møbler på og lettere å holde rent. Hele hagen trenger ikke graves opp, og alt trenger ikke gjøres om på en gang. Det er detaljene og sammenhengen som teller. Kombiner markbelagningen med for eksempel dekorstein, planter og andre naturmaterialer for å sette ditt eget personlige preg.

Teknisk informasjon:
Anvendelsesområde: Stein- og plattebelagte områder
Farge: Beige
Vekt: 20 kg

Informasjon om betong
Betongprodukter kan i noen tilfeller ha kalkutfellinger, disse viser seg som felt eller ringer på overflaten av betongen. Kalkutfellinger forsvinner med tiden og er kun en estetisk egenskap som verken påvirker betongens holdbarhet eller andre egenskaper. Hvis du vil fremskynde prosessen med å fjerne eventuelle kalkutfellinger, kan du legge sand på betongoverflaten og deretter børste sanden over overflaten.

Artikkeldata

Produktnavn FUGESAND DANSAND 20KG
Artikelnummer 1059966
Vekt 20.000000
EAN-nr 5707884999851
Nettovekt 20.000
Varemerke Dansand
Produkttype Sand
Størrelse 20 kg

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer