Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Alt blir tyngre når lufta er tung.
Tung luft gjør at du føler deg uopplagt og uvel, og tappes for energi. I et rom med tung luft og høy luftfuktighet, kan det forekomme fukt på innsiden av vinduene og det kan være fukt- og råteskader i vinduskarmen med maling som flasser av. Løsningen på tung og dårlig luft kan ofte være lettere og rimeligere en du tror. Med en romventilator kan du enkelt bytte ut den tunge luften med ny, frisk og temperert luft.

Fordeler med balansert ventilasjon i enkeltrom
• Gir et sunt innemiljø med god komfort
• Varmegjenvinning opp til ca. 80%
• Tilfører ren, filtrert og temperert tilluft
• Enkel å montere i eksisterende boliger

Roomie One WiFi - Best for større rom
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. For parvis installasjon i større rom.** Trådløs kommunikasjon mellom enheter via integrert WiFi gir enkel installasjon og drift. ** Angitte verdier gjelder ved installasjon av to romventilatorer.

Roomie Dual WiFi - Toppmodell for enkeltrom
Gir kontinuerlig balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Integrert WiFi for kommunikasjon mellom flere enheter og til app.

Bedre inneklima
Vi tilbringer stadig mer tid innendørs. Hele 90 prosent av døgnets timer. Et sunt og bra inneklima er viktig for at vi skal fungere optimalt i hverdagen. Er inneklimaet dårlig, risikerer vi å utvikle farlige luftveissykdommer og andre helseproblemer, som på sikt reduserer livskvaliteten. Mange mennesker har luftveisrelaterte sykdommer som ofte skyldes dårlig inneklima. Flexit har derfor utviklet gode og energieffektive ventilasjonsløsninger for hele hjemmet.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Balansert ventilasjon sikrer et godt inneklima i alle rom, året rundt. Ren, filtrert og frisk luft tilføres boligen, og forurenset inneluft fjernes. Luften inne blir ren og frisk, noe som gir god komfort. I tillegg sparer du energi ved at varmen i ventilasjonsluften gjenvinnes. Varmegjenvinningen gjør at den friske luften blir temperert og man slipper kald trekk i den kalde årstiden.

Romventilator - Balansert ventilasjon i enkeltrom
Med Flexit romventilatorer får du balansert ventilasjon med varmegjenvinning i enkeltrom. Dette gir et sunt innemiljø og økt komfort. Romventilatorene er en alternativ løsning til enkeltrom i en eksisterende bolig, hvor det ikke er mulig å installere komplett ventilasjonsanlegg. Flexit romventilator kan installeres enkeltvis, parvis eller flere i serie. Moderne styring gjør det enkelt å regulere én eller flere romventilatorer. Eksempel på egnede romtyper i både eneboliger og på hytter: stue, oppholdsrom, kontor, kjøkken, bod, garasje og toalett.

Tips og råd til ulike romtyper

Rommene i en bolig har ulik funksjon og behovene for ventilasjon vil variere. Et større rom vil kreve mer ventilasjon enn et mindre rom. Et rom med mange personer tilstede samtidig vil også kreve mer ventilasjon. I rom som krever mer ventilasjon, det vil si større luftskifte, enn det en enkelt romventilator har kapasitet til, så benyttes to eller flere romventilatorer.

Parvis installasjon gir større kapasitet og luftsirkulasjon. I rom hvor det er mange mennesker tilstede eller det er ekstra høy produksjon av fukt eller lukt, anbefaler vi å velge en romventilator som har flere hastighetstrinn for å ivareta muligheten for å øke ventilasjonen i rommet.

Romventilatorene kommer med forskjellig mulighet for styring. Noen har blant annet mulighet for styring via app på telefon eller nettbrett. Ønsker man å installere romventilatorer i store deler av boligen bør man vurdere et komplett balansert ventilasjonssystem som vil være den optimale løsningen for boligen.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer