Bedrift? Logg inn eller bli bedriftskunde her i dag.

Fiskars
Alt til hagen

Se Fiskars store sortiment

Fiskars sine tips for å hjelpe nybegynnere til å lykkes i hagen

Still deg selv spørsmålet: Hva vil du gjøre i hagen din?

Skal hagen være en kjøkkenhage, en lekeplass for barna eller et sted du tilbringer tid med familie og venner? Vil du ligge å sole deg eller være i skyggen? Vil du bruke mye eller lite tid på hagearbeidet?

Tenk på hagen som et hus, på samme måte som du har plass til ulike behov i hjemmet, vil du kanskje ha steder i hagen som fyller ulike funksjoner. Det kan være vanskelig å forene alle ønsker, så tenk over hva du ønsker å få plass til i hagen din – for eksempel blomsterbed, kjøkkenhage, plass til lek eller hagemøbler.

Bli kjent med hagen din den første sesongen og start i det små

Hvis du nettopp har flyttet inn i et hus med hage, kan det være lurt å være litt forsiktig den første vekstsesongen. Vent en vekstsesong før du begynner å grave så du vet hva som er der og hvor. I jorden kan skjule hagedrømmer plantet av forrige eier - stauder som går igjen år etter år.

Ser det tomt ut et sted, kan du kjøpe noen fine potter til blomster, urter og jordbær. Til høsten kan du begynne å planlegge for hvordan du egentlig vil ha det neste sesong.

Legg merke til hvordan du beveger deg i hagen for å se hvor eventuelle fliser og midtganger skal plasseres. Ikke glem å notere plasseringer og mål.

Start med busker, trær og hekk

Start med å plante busker, trær og hekk. Trær tar som regel veldig lang tid å vokse og basert på trær, busker og hekk har man da en ramme i hagen å bygge på de neste årene.

Tenk på hvor i hagen det er mest behagelig å være, om det er behov for avskjerming eller vindbeskyttelse.
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…