Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Skandinavisk design på vegg og tak

Når vakkert interiør og slitesterke materialer harmonerer sammen. Fibrotechs akustikkpaneler gir ikke bare hjemmet ditt en touch av skandinavisk design, men har også en annen viktig funksjon i hjemmet og i andre lokaler, nemlig å dempe akustikken.

Akustikkpanelene er laget av en kjerne av MDF og en overflate med ekte trefinér. Dette sitter så igjen på en svart formstabil akustikkfilt.

Sammen skaper spilepanelene et harmonisk og varmt mønster med optimale forutsetninger for montering på vegg og tak. Ta med naturen inn i hjemmet! Det er virkelig følelsen du får med Fibrotechs spilepaneler, uavhengig om du foretrekker mørke eller lyse nyanser.

Montering

Du trenger Fibrotech monteringslim og /eller skruer. I tillegg til dette trenger du limpistol, vater, skrutrekker og tommestokk. Eventuelt sirkelsag om panelene skal kuttes på kortsiden. Bruk også gjerne hansker ved montering.

1. Bestem hvilken retning panelene skal sitte. Må panelene kappes så gjøres dette enklest med en finbladet sirkelsag fra baksiden av panelene. Mål opp hele overflaten og planlegg hvordan første panel skal monteres for å få en fin avslutning med siste panel.

2. Panelene kan enten limes eller skrus fast på vegg/tak, alternativt kombineres. Ved bruk av lim: Punklim panelene på baksiden. Trykk mot veggen. Forvent en halv tube med lim per panel.

3. Ved montering med skruer monteres panelene på vegg eller i tak ved å feste Fibrotechs skruer i akustikkfilten mellom spilene. 15 skruer per panel anbefales. Bruk alltid vater for å påse at panelene monteres rett.

Hvorfor Fibrotech?


Våre akustikkpaneler har flere fordeler både for mindre boliger og for større offentlige rom.
  • Forbedret akustikk
  • Effektiv brannbeskyttelse
  • God kvalitet
  • Sunt inneklima
  • Bærekraftig design
  • FSC-sertifisert


Alt tremateriale er FSC-sertifisert. Derfor vet du at valget ditt med å velge Fibrotech er miljøvennlig. FSC er en internasjonal sertifisering for bærekraftig skogbruk. Alt trevirke kommer fra skog som drives bærekraftig. FSC-merket er også et bevis på godt samarbeid med lokalbefolkningen og økonomiske aspekter for alle som er involvert i prosessen.


 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer