Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Blandebatterier etter varemerker

Blandebatterier sørger for at du får vann fra krana, enten det er på badet, på kjøkkenet, på vaskerommet eller andre steder du har vanntilkobling. I tillegg har batteriet en viktig funksjon ved at den blander og regulerer varmt og kaldt vann når du skal pusse tennene, vaske hendene eller ta deg en dusj. 

Batteriene kommer i mange forskjellige design, farger og fasonger så her er det bare å velge å vrake ut fra hva du liker best. Det kan være en idé å gå gjennom på forhånd hvilken stil du ønsker slik at du kan skape en rød tråd og en fin interiørmessig effekt på både badet, kjøkkenet og vaskerommet. Hvis du ønsker deg et svart servantbatteri på badet kan det være stilig å hente opp igjen et svart dusjbatteri og et svart kjøkkenbatteri i samme serie. 

På badet eller har vi gjerne flere blandebatterier. La oss begynne med servantbatteriet, altså kranen du har på vasken. Her kan du velge å montere armaturet direkte på vasken, eller om du ønsker det innebygd i veggen over vasken. Du fleste moderne batteriene har ettgreps-batteri, det vil si at du betjener kranen med en hånd og har den andre fri. Ønsker du en mer nostalgisk eller klassisk stil på badet, finnes det mange lekre batterier med regulering av kaldt og varmt vann på hver sin side av kranen. Dusjbatteriet inneholder gjerne et termostat som ofte har skoldingssikring, slik at de minste i huset ikke får seg en ubehagelig overraskelse ved at vannet blir for varmt. Noen ganger er også batteriet i dusjen trykkstyrt ved at trykket i dusjen ikke påvirkes om det tappes vann andre steder i hjemmet. Badekarbatteriet har gjerne de samme funksjonene som dusjbatteriet, i tillegg til at det har utgang til tapping av vann i bunn. Batteriene til badekaret kan du montere på en av endene. Har du et frittstående badekar så finnes det også frittstående batterier som du kan montere på langsiden. Eller om du velger å ha samme stil ved badekaret som ved vasken, et blandebatteri som er innebygd enten på kortsiden eller langsiden.  Kjøkkenbatteriet og batteriet på vaskerommet skiller seg ofte ut fra vanlig servantbatteri. Både kjøkkenkranen og vaskreomskranen er lenger i halsen og har en buet eller rett fasong. I tillegg finnes det også flere og flere kraner som har uttrekksfunksjon ved at du kan trekke ut en "vannslange" fra kranhylsen - alt dette for at rengjøringen av blant annet vask, bøtter, kjeler, stekepanner osv., skal bli enklere. 

Valgene er mange og på BAUHAUS har vi et stort, flott og innholdsrikt sortiment av blandebatterier fra kjente merkevarer som Grohe og Camargue. 

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer