Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

BAUHAUS SOM ARBEIDSPLASS
 
BAUHAUS-FILOSOFIEN 
I BAUHAUS liker vi høyt tempo og fellesskap. Vi tror det er viktig å feire fremgang og utnytte de muligheter som åpner seg.
 
Vi ønsker å være ledende innen vårt felt, og kunne tilby bransjens største utvalg samt gi en effektiv kundeservice. Derfor er alle våre ansatte viktige, for kun ved å ha motiverte og engasjerte medarbeidere kan BAUHAUS ta en ledende posisjon. 
 
Alla medarbeidere får muligheten til å vise hva de kan ved at vi gir de rom for eget initiativ. Vi tror at faglige utfordringer, utviklingsmuligheter og eget ansvar er det som utgjør den store forskjellen i hverdagen. 
 

VOKS MED OSS 
Til ledende stillinger rekrutterer vi først og frems internt. Derfor kan vi tilby våre ansatte utviklings- og karrieremuligheter over hele landet. 
 
I BAUHAUS jobber vi aktivt med kompetanseheving, intern opplæring og Talent Management. Våre medarbeidere har muligheten til å jobbe videre med oss den dagen de føler seg klare for nye utfordringer. 
 
Når du begynner å jobbe i BAUHAUS blir du ikke bare en del av en ny arbeidplass, du starter reisen din i BAUHAUS. Dersom du har drivkraften og lidenskapen, kan det ta deg så langt du bare vil. Velkommen til BAUHAUS-familien! 
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer