Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

ANKERMASSE ECM 300ML

kr 359,00

Ankermasse 300ml

ESSVE ECM ankermasse er ETA-godkjent og beregnet til forankring av ankerbolt, gjengestang eller armeringsjern i massive og porøse materialer som betong, naturstein, tegl, hulldekkelement og lettbetong (Leca, Siporex, blåbetong...

Se full produktbeskrivelse
5 1

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Ankermasse 300ml

ESSVE ECM ankermasse er ETA-godkjent og beregnet til forankring av ankerbolt, gjengestang eller armeringsjern i massive og porøse materialer som betong, naturstein, tegl, hulldekkelement og lettbetong (Leca, Siporex, blåbetong etc). Egnede bruksområder er flaggstenger, rekkverk, stakitt, stolpesko, søyler, fasader, skilt, markiser m.m. Utendørs applikasjonsmiljø.

Ankermassen er en 2-komponents masse som består av polyesterharpiks, herder og kvartssand. Ved påføring av ECM 165 ml og 300 ml brukes vanlig patronsprøyte. Til ECM 420 ml brukes patronpistol CM400.

Ankermassene ECM er ikke klassifisert som helse- eller miljøfarlig, er fri for styren og ftalat, og har ingen faresymboler. Ved arbeid med kjemiske ankermasser er det svært viktig at du er nøye med å følge monteringsanvisningene!

Blanding av komponentene, masse og herder, skjer i det spesialutformede munntykket. Korrekt blandet ankermasse skal ha en lysegrå farge. Borhullet må alltid børstes og renblåses før påføring av ankermasse. Vær nøye med dette for å fjerne alt løst betongstøv og borestøv, som kan forringe bærekapasiteten og sikkerheten til innfesningen. Det er viktig å følge monteringsanvisningen i ankermassenes ETA-godkjenning. Kan anvendes i tørre og bløte borehull. 

Når borehullet er fylt med vann, er det viktig å fjerne vannet før ankermassen påføres.

Ved montering av massive eller porøse materialer, skal hulldiameteren være 2 mm større enn gjenstanden som skal forankres. Gjelder M16 og mindre.

Ved montering i hullsteinsmateriale skal Perfohylse brukes, enten kuttbar i 1 meters lengde eller ferdigprodusert Perfohylse. Perfohylsen finnes i tre størrelser, passer for M8-M16 bolt. Ved bruk av Perfohylse skal hele hylsen fylles med masse. Trykk og vri inn bolten og la herde.

For mer informasjon se hjemmesiden til ESSVE.

Mer informasjon
Produktnavn ANKERMASSE ECM 300ML
Artikelnummer 0104860A
Vikt 0.060000
EAN-nr 7317761878315
Netto vikt 0.05
Type ØVRIG
Varemerke ESSVE

25048+ fornøyde kunder!

33657 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…