Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.
26 Vurderinger
Still et spørsmål

ACCESS MODULE YALE APP KIT CONNECT NORDIC

kr 1 489,00
4 26
ACCESS MODULE YALE APP KIT CONNECT NORDIC
5 Litt vanskelig uten bruksanvisning Jeg kjøpte denne for en uke siden til min Yale Doorman V2N lås, fungerer nå utmerket men det var litt vanskelig å koble til å begynne med, siden det står ingenting om Yale "Access modul" og Yale Connect wifi Bridge i bruksanvisning til låsen og det ikke følger med noen bruksanvisning i Yale Access + Connect pakken men kun et kort som refererer til å laste ned Yale Access app. Etter litt surfing på nett fant jeg video hvordan man kobler til men var mangelfull. Dette er den eneste måten å koble ting på og få det til å fungere. Jeg har en Android mobil samsung s22 ultra til de som lurer på det. *1. Resett låsen ved på flytte "easy advance" bryter inne i låsen og legge til maste koden på nytt. 2. Laste ned "Yale Home" app og logge inn på appen. 3. Koble deg på 2.4ghz wifi og slå på Bluetooth på mobilen. 4. Ta ut et av 4 batterier og plugg inn den gule Access modulen i låsen og sett batterien på plassen igjen, du hører en stemme fra låsen" welcome to Yale digital world" 5. Tast master kode på låsen, døren må! være i åpen posisjon og ulåst! Du hører nå stemme som sier "welcome to Yale integration" 6. Start appen Yale Home og Legg til ny enhet, skanne QR koden på Yale Access modulen og følg veiledning videre. 7. Velg Legg til ny enhet på nytt og skanne QR kode på baksiden av Yale Connect wifi Bridge og så plugge Connect til et strømuttak maks 4 meter ifra låsen og følg veiledning videre. Har du mesh wifi hjemme så velger Connect Bridge automatisk nærstående ruter, bare pass på at under installasjonen så er det viktig å være på 2.4ghz nett på mobilen da Connect kun støtter 2.4 nett, også under installasjonen av Connect vil mobilen miste wifi forbindelse, dette er normalt og kobler mobilen seg ikke på nytt til wifi så koble til manuelt igjen. Etter "test signal" trinn som er det siste før installasjonen er ferdig, er den vellykket så låsen klar til bruk via appen, men hvis testen mislykkes å gjenta Connect modul installasjon på nytt til wifi logo blir grønn, og hvis Yale Access installasjon mislykket p.g.a at den ikke finnes Bluetooth så gjenta punkt 4, 5 og 6. *finnes video på YouTube
Kontroller din digitale lås!

Gjør Yale-doorman din enda smartere og brukervennlig ved å koble den til Yale Access-appen. Med en lås koblet t...
Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Kontroller din digitale lås!

Gjør Yale-doorman din enda smartere og brukervennlig ved å koble den til Yale Access-appen. Med en lås koblet til appen styrer du alle låsens funksjoner fra mobiltelefonen, hjemmefra, fra kontoret eller hvor enn du er i verden. Når du nærmer deg døren, låser appen opp låsen automatisk. Med denne funksjonen trenger du ikke kode eller nøkkelbrikke. Du kan gi venner og familie unike koder til hjemmet ditt, og du kan også planlegge når koden skal fungere, for eksempel ved besøk av håndverker. Du får full kontroll over hvem som har tilgang til hjemmet ditt og når. Alt dette skjer via appen. Med tilgangsmodul-appsettet får du økt funksjonalitet når det kommer til automatisk låsing. Med appen kan du nå styre låsetiden fra 10 sekunder til 30 minutter, du bestemmer låsetiden som passer deg best. Yale Access-appen støtter Google Assistant og Alexa.
Hvis døren ikke er lukket eller står på gløtt, vil appen minne deg på det. Du kan også se når døren ble låst opp og lukket og av hvem. Denne låsemodulen passer til Yale Doorman Classic 7, V2N og V2 med FW 1.6 eller nyere.

Medfølgende innhold
1x Yale Access låsemodul
1x Bridge Connect Wifi

Teknisk informasjon
App: Yale Access

Artikkeldata

Produktnavn ACCESS MODULE YALE APP KIT CONNECT NORDIC
Artikelnummer 1312147
Vekt 0.208000
EAN-nr 5052847110478
Nettovekt 0.093
Varemerke YALE
Produkttype Tilbehør

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer