Meld deg inn i vår kundeklubb og bli blant de første som får informasjon om nyheter og kampanjer!

Innerdører

Dørene innendørs har ikke de samme funksjonsbehovene som det ytterdørene har og dermed kan du heller konsentrere deg mer om smak og behag, enn for eksempel hvor gode isolasjonsegenskaper døren har. 

Innerdørene kan på en god måte komplettere stilen i hjemmet og skape en fin interiørmessig effekt. Har du svarte innredningsdetaljer er det stilig å velge svarte innerdører. Hvis du har en minimalistisk stil så er slette dører midt i blinken, eller om du har en klassisk touch i innredningen så kan dører med ett eller flere speil være et godt valg. 

Noen liker åpne løsninger med buer og portaler, mens andre igjen synes det er praktisk å ha en dør de kan lukke. Inn til spisestuen eller stuen er det enkelte som velger å ha doble dører med glassfelt slik at de både slipper inn lys når dørene er lukket, men også hvis behovet er at resten av huset ikke skal forstyrres av lyder fra for eksempel tv’en. I tillegg gir det sikt fra begge sider og du får en større romfølelse. 

Har du for eksempel et spiskammer med liten plass, eller andre steder i hjemmet du gjerne skulle hatt dør, men sårt har behov for plassen ved døråpningen, da er skyvedører eller foldedører et smart valg. Da får du maks utbytte av plassen. Innerdørene kan du ofte bytte ut selv. Vi har standardiserte mål i Norge for innerdører og karmer, dermed kan du i teorien hekte den gamle av og den nye på. 

I tillegg til selve dørbladet, må kanskje dørkarmen skiftes, dørhåndtak kjøpes inn sammen med øvrig tilbehør. 

På BAUHAUS finner du dører til innendørs bruk fra kjente merkevarenavn som Safco Doors, Lundbergs, Regaglux og Marley. Vi fører også badstudører,branndører og buer og portaler. 

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…