Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Les mer om våre varemerker

Har du planer om å bytte innerdører eller ytterdører og trenger nye dørhåndtak? Eller ønsker du bare å fornye interiøret med freshe nye håndtak? På BAUHAUS har vi et stort utvalg av dørhåndtak i flere farger og design, enten du liker det tradisjonelle, minimalistiske, eller det klassiske.

Innendørshåndtak
Velg i vårt store sortiment av innerdørhåndtak til hjemmet. Uansett hvilke farger og materialer du liker best, finner du håndtak som passer akkurat ditt interiør på BAUHAUS. Vi har blant annet håndtak i krom, svart, rustfritt stål, nikkel, aluminium, jern, eik og messing.

Ytterdørhåndtak
Når du skal velge nytt dørhåndtak til ytterdøren er det lurt å velge et håndtak som passer til huset. Håndtaket er det første besøkende tar på når de kommer på besøk og et flott håndtak skaper både begeistring og beundring for de som skal gå inn og ut. Velg mellom klassiske håndtak art nouveau stil, minimalistiske håndtak, eller kanskje det er på tide å gå over til et smarthåndtak?
Med et smarthåndtak slipper du å lete etter nøkler, pluss at det er enkelt å gi besøkende koden om noen skal inn når du ikke er hjemme.

Skap, skuffehåndtak og knotter
Skal du pusse opp kjøkken, bad, eller kanskje bare fornye en kommode? Da er det lurt å ta en titt på vårt store utvalg av håndtak og knotter. Uansett hvilken stilart du liker best finner du garantert håndtak som tilfredsstiller både krav til estetikk og funksjonalitet hos oss. 
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer