Laster inn

Filter by:

Filter
 1. VERKTØYVOGN MED 7 SKUFFER - WISENT
  VERKTØYVOGN MED 7 SKUFFER - WISENT
  5 09900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. VERKTØYVOGN 50X76X48 CM - KÜPPER
  VERKTØYVOGN 50X76X48 CM - KÜPPER
  2 39900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. Verktøyvogn Red Edition 459x678x780 mm - Wisent
  Verktøyvogn Red Edition 459x678x780 mm - Wisent
  3 59900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 4. RULLEBRETT TIL VERKSTED M/6 HJUL 102X48X13 CM 150 KG
  RULLEBRETT TIL VERKSTED M/6 HJUL 102X48X13 CM 150 KG
  52900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 5. VERKSTEDSKRAN HYDRAULISK MAKS BELASTNING 2000 KG
  VERKSTEDSKRAN HYDRAULISK MAKS BELASTNING 2000 KG
  1 89900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 6. Verktøyvogn 8T - Herkules
  Verktøyvogn 8T - Herkules
  5 89900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
 7. Verktøyvogn 2 skuffer med toppskap - Maxbuilder
  Verktøyvogn 2 skuffer med toppskap - Maxbuilder
  1 09900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 8. Verktøyvogn med 8 skuffer rød 33x61,6x109,8 cm
  Verktøyvogn med 8 skuffer rød 33x61,6x109,8 cm
  89900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 9. Verktøyvogn med 3 hyller svart 68,4x46,7x68,2 cm
  Verktøyvogn med 3 hyller svart 68,4x46,7x68,2 cm
  75900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 10. Wisent verktøyvogn m/97 deler verktøy
  Wisent verktøyvogn m/97 deler verktøy
  2 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Verktøyvogner – lettvint transport av verktøy

Verktøyvogner er en ideell transportabel løsning for deg som gjør ting selv. Har du verktøy må du vite hvor du finner det når du trenger det. Jo mer verktøy desto større er behovet for orden. Det er ulike løsninger for dette som verktøykasser, arbeidsbenker og stilas. Men noen ganger er det en verktøyvogn du trenger.

Her finner du ulike typer verktøyvogner, med faste og fleksible løsninger. Det er ulike prisklasser avhengig av den kapasiteten du ønsker av vogna di. Felles for alle er det de går på hjul, og at de inneholder praktiske løsninger som gjør at du lett får tak i det verktøyet du ønsker for øyeblikket.

Verktøyvogn for deg som mekker

Særlig kommer verktøyvognen til sin rett når du gjør noe i garasjen med bilen eller motorsykkelen. For den som kan det, er det alltid rimeligere å fikse bilen selv. Det er også en fascinerende hobby for de som interesser seg for mekanikk generelt og i motor i særdeleshet. Gleden av å se og forstå hvordan en motor fungerer, kan ikke måle seg med noe som helst du kan lese i bøker.

Men biler og deres like kan ikke justeres med hender og fingre alene. Du trenger verktøy, mye verktøy. Her er det høy spesialisering og du må bytte redskaper rett som det er.

I en uorganisert garasje er tingene der du sist la dem. Og hvor det var, skal det en utrolig skarp hukommelse til for å erindre. Hver ting på sin plass heter det, men det er også tungvint å gå fram og tilbake hver gang du trenger et nytt verktøy.

Løsningen på alle disse problemene, er altså en verktøyvogn. Som du beveger deg rundt og under bilen, kan ditt samlede verktøy-arsenal enkelt følge etter. Hjulene fritar deg for de tunge løftene du eksempelvis måtte foretatt med verktøykasse av samme omfang. Ettersom den rommer alt du trenger, behøver du ikke fly rundt og lete hver gang du skal ha et nytt verktøy.

Vi vil ikke nøle med å kalle verktøyvogna mekanikerens beste venn. Det gjelder både den profesjonelle som reparerer andres biler i ervervs øyemed, og for den mekanisk interesserte hobbyutøveren som gjerne gjør et slag på både egne og andres biler.

Forskjellige typer verktøyvogner

Som nevnt er det verktøyvogner av forskjellige størrelser. Hvor mye verktøy du har, vet du selv. Men det er ofte slik med verktøy som det er med barn. Etter en tid vokser de fra tingene sine og må ha nye. Det kompenserer man noen ganger med å kjøpe litt for store størrelser.

Med ei verktøyvogn er det problemfritt. At den du kjøper per i dag er litt for stor, er bedre enn å måtte betale for en ny etter et par års tid. Det er mer hovedregelen enn unntaket at det jevnlig kjøpes nytt verktøy. Det er ikke det at det er planlagt. Det er mer slik at du først merker behovet når du kommer i en situasjon hvor du trenger verktøyet.

Vognene kommer med et varierende antall skuffer og skap. Skuffene har i alminnelighet sperrer som gjør at de ikke spretter ut i utide mens vogna triller rundt. Det er også flere som er utstyrt med nøkkel-lås for å sikre dyrt verktøy mot tyveri.

Er det mange små deler du tenker å oppbevare, kan det være en verktøyvogn av typen multistore du ser etter. Her der det mange mindre, gjennomsiktige bokser som gir god oversikt over det du har. I tillegg kan du utstyre boksene med navnelapper for å lette arbeidet.

Gode hjul er viktige. De skal både tåle belastningen, og være lette å styre. I produktbeskrivelsene av vognene våre kan du se hvor stor vekt de er beregnet på å bære.

Har du verktøyet du trenger?

Det er ikke bare snakk om å ha nok verktøy, men også om å ha riktig verktøy. Da hjelper det å ha en oversikt over hva som er tilgjengelig. Det finner du hos BAUHAUS. Her har vi håndverktøyet som hører med til alle typer håndverk, samt el-verktøy og maskiner som er i rute med utviklingen.

I tillegg til å få tilgang på alt på et sted, vil du nyte fordeler av BAUHAUS´ godt fremforhandlede priser og leveringsbetingelser.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt