Laster inn

Verktøysett

Filter by:

Filter
 1. Graveringssett minimot m/strømforsyning - Proxxon
  Graveringssett minimot m/strømforsyning - Proxxon
  99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
Bruk fallende rekkefølge

Løse verktøy

Det første du bør tenke på er at det aldri lønner seg å ha løse verktøy. Verktøy må alltid ligge på sin bestemte plass, enten det er en vegg, en skuffe, en reol, en koffert eller et verktøyskrin. Folk som er virkelig profesjonelle i sin tilnærming kombinerer selvsagt alle disse mulighetene, og da snakker vi om personer som har alle muligheter til å løse det meste av de situasjonene som måtte oppstå i egen bolig.

Hvordan er det med deg?

Godt utvalg av verktøy

Uten å kjenne deg kan vi si at 90% av norske hjem ikke har godt nok utvalg av verktøy. Dette er i grunnen litt rart for prisen på godt verktøy har godt kraftig ned de siste årene, så det er liksom ingen unnskyldning for ikke å ha verktøyene i orden.

BAUHAUS har for øyeblikket mer enn 1300 produkter innen kategorien verktøy. Alt du trenger fra sager og hammere; fra skrutrekkere og nøkler; fra baufiler til borrer – BAUHAUS har det. Det enkleste om du starter mer eller mindre fra bunnen av er å kjøpe et verktøysett. Og her er det mye å velge i. Et godt valg er våre verktøyskofferter, og du finner dem i en rekke størrelser.

Verktøykasser og kofferter

En populær modell er Mannesmann sin 159-delers koffert. Du finner den selv på nettsidene her, og kan se med egne øyne akkurat hva som befinner seg i kofferten, men vær sikker på at vi her snakker om et nærmest komplett utvalg verktøy. «Alt» du noensinne vil trenge er her. Om du vil gå hakket ned har Mannesmann også en 108-delers koffert, og vi fører selvsagt også et utall andre verktøyskofferter og -kasser.

I det hele tatt finner du så mange muligheter at det ikke lenger er mulig å komme med mange unnskyldninger.

Velg et verktøysett

Vi skjønner godt at første tanke muligens er å kjøpe inn verktøy ett og ett, etter hvert som du trenger dem. Men når du ser utvalget av verktøysett på BAUHAUS begynner du kanskje å se at drømmen om å ha et komplett sett med helt nye verktøy ikke er så fjern som du kanskje først trodde.

Og om du forestiller hvordan det vil føles å vite at du har alt innen rekkevidde, så ser du sikkert at dette bidrar til å skape en god ro i hjemmet. Tingen med egen bolig er at hva som helst kan skje når som helst.

Arbeidsrom

Dersom du liker tanken på å kjøpe et gode verktøysett fra BAUHAUS skal du samtidig vurdere en del andre ting som passer godt sammen. Det er alltid bra å ha en liten arbeidsbenk, for eksempel. Og det koster heller ikke særlig mye å plassere en eller to solide stålreoler der du kan oppbevare ting og tang. Mer skal ikke til for å lage en liten arbeidskrok som kan hjelpe deg stort når noe plutselig skjer.

En huseier som er forberedt på denne måten er en bedre huseier, og hvem vet – kanskje selv den som tidligere hadde ti tommeltotter vil finne at han eller hun har funnet en spennende, ny hobby?

BAUHAUS er ditt førstevalg når det gjelder alt innen hus og hjem. Og vi har faktisk alt du trenger – det kan du se selv! Les nettsidene våre, ring oss om du har spørsmål, og kom gjerne innom! Vi er her for deg!

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt