Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Bosch rundsag GKS 18V-Li inkl. 2x4.0Ah
  Bosch rundsag GKS 18V-Li inkl. 2x4.0Ah
  5 69900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
Bruk fallende rekkefølge

3 typer av sirkelsager hos BAUHAUS

Det skjer en rivende utvikling på sirkelsagfronten. Her er de tre viktigste typene du kan støte på hos oss.

 • Håndsirkelsag
 • Bordsirkelsag
 • Flisekutter

Håndsirkelsagen er en sag du kan bære med deg på samme måten som en motorsag. Det sikrer deg en stor mobilitet, enten du bruker sagen i kjelleren, på taket eller tar den med deg opp i stilaset.

Håndsirkelsager finnes både med batteri og ledning til strømuttak. Modeller med ledning har tradisjonelt vært en del kraftigere, men de batteridrevne sirkelsagene begynner å hale innpå. Til ekstra krevende kløyve- og kutteoppgaver vil en modell med ledning stadig være å foretrekke.

Til de fleste andre oppgavene er mange glade for den friheten som det gir å være uavhengig av kabler og forlengerledninger. Til gjengjeld må man huske å lade opp batteriene med mellemrom.

Bordsirkelsagen er en sirkelsag som er bygget inn i en bordplate. Det gjør at du slipper å bruke krefter på å løfte selve sagen. Dessuten får du begge hendene fri til å styre materialet som skal sages. Det er fint til presisjonsoppgaver.

En bordsirkelsag er enkel å flytte rundt med, men krever noe mere plass enn håndsirkelsagen. Har du et fast verksted eller hobbyrom der den kan stå, har du enkel tilgang til saging av høy kvalitet.

Flisekutteren er en ekstra robust sag som kutter i harde materialer som steiner og keramikk. Det er ikke alle modellene som bruker en sirkelformet sag, men vi har tatt denne spesialiserte sagen med her for enkelhets skyld. Som sirkelsagene er flisekutterne velegnede til saging i rette linjer. Flisekuttere finnes både i hånd- og bordutgaver.

Flisekutteren er veldig kjekk å ha når du for eksempel skal legge fliser på badet, og trenger å tilpasse flisenes størrelse.

Når du skal bruke en sirkelsag

En håndholdt sirkelsag gir deg stor bevegelighet, men krever selvfølgelig også at du løfter den mens du arbeider. Sjekk derfor om en lett modell har tilstrekkelig kraft til å klare din spesifikke oppgave. En strømlinjet, batteridrevet sirkelsag kan gjøre arbeidet til en lek, og det er ingen grunn til å slite seg ut unødig.

Det kan også være lurt å holde øye med arbeidstillingen og ha et godt grep rundt sagens håndtak, slik at man ikke får ryggskader. Håndsirkelsager kommer med ulike håndtak og bæreløsninger. Har du planer om å arbeide med sirkelsagen i mange år, er det ikke uvesentlig å legge merke til hvordan håndtaket sitter.

Det varierer om sirkelbladet sitter til høyre eller venstre for håndtaket. For mange høyrehendte vil modellene med sirkelblad til høyre oppleves som mest behagelige, men dette er selvfølgelig smak og behag.

Skal du sage i tykke eller tynne plater? Du kan med fordel sjekke sagens skjæredybde, så du unngår å sage i noe som er for tykt til at sagen kan komme igjennom.

Tenk sikkerhet

En sirkelsag er et mektig redskap som uten problemer både kapper på tvers og kløyver på langs med stor fart. Det er nyttig når man skal sage i for eksempel paneler eller sponplater. Men en sirkelsag er ikke noe fintfølende presisjonsvertøy, og som med alle sager kan det kan gå galt dersom man ikke er oppmerksom. Hold derfor godt øye med både sagen og det materialet du sager i.

Mange liker å bruke beskyttelsesutstyr når de arbeider med sirkelsag. Et par heldekkende vernebriller hindrer at du får sagflis i øynene. Hansker og hørselsvern kan også være med til å sikre deg en rolig og trygg arbeidsgang. Tenk også på omgivelsene så du for eksempel ikke står i hagen og forstyrrer naboen med sagelyder fra sirkelsagen din sent på kveld – selv om det selvsagt er fristende å arbeide litt ekstra når verktøyet er i toppklasse!

 

Sirkelsag – et smart verktøy å ha

Det er viktig å bruke hodet og å være smart. Også når man er huseier, eller rett og slett bare tenker på å kjøpe godt verktøy. Som en sirkelsag.

Med en sirkelsag i huset er du klar for så mange flere oppgaver, at du kan lure på om det er en annen person som har tatt bolig i boligen din.

Sirkelsag

Håndverktøy som hammer, skrutrekker og tang vet «alle» at de trenger. Skjønt, alle og alle – akkurat som bensinstasjoner ikke lenger tilbyr service av bil er det mange huseiere som ikke engang vet hvordan en skrur i en lyspære.

Nå har det riktignok kommet en del meget spennende, avanserte belysningsartikler på markedet i de siste årene, men faktum er at mange trenger litt ekstra hjekp. Og da er det bare å titte på akkurat disse sidene her. Se på bildene, les titlene og bit deg ekstra godt merke i det som skiller seg ut i dine øyne.

Sirkelsag kan være nettopp dette – om du ikke allerede har en.

Kvalitetsverktøy

En sirkelsag gjør saging så mye enklere.

Jada, du bør alltid ha et par gode håndsager. Men om du har et større prosjekt du skal i gang med, enten der er snakk om å lage et nytt rekkverk, sette opp en løsvegg eller å lage et tremøbel som for eksempel en snekkerbenk (et godt prosjekt om du ikke allerede har!), ja da trenger du sirkelsag.

Og det finnes i dag så mange gode sirkelsager på markedet at det er en fryd å studere utvalget. For eksempel av det du ser her hos BAUHAUS. Ser du noe du liker er det bare å legge i handlekurven. Og så sortere du ut helt sist det du trenger og ikke trenger.

At verktøy er viktig er det ingen tvil om, og nå har du sjansen til å bygge deg opp et profesjonelt arsenal.

BAUHAUS – alt til hus, hjem og fritid

Er dette første gang du handler, eller tenker på å handle, på BAUHAUS?

Som du ser er det alltid en fordel å handle på en nettbutikk som har et stort og godt utvalg. Da finner man så å si alltid mange ting man engang ikke visste at man trengte. Det kan dreie seg om produkter en kanskje ikke engang visste at fantes, eller produkter en kanskje trodde var så dyre at en ikke hadde råd til dem.

En sirkelsag har alle råd til, og om du er bare litt interessert i å komme deg litt lenger frem på hjemmefronten når det gjelder verktøy en absolutt bør ha, ja da er det nettopp en sirkelsag vi snakker om.

Ikke alle trenger en, men om du liker å pusle litt på med ting og tang hjemme, og kanskje snekre litt – til og med hobbyprosjekter som egne møbler, ja da vil en sirkelsag kunne gi deg tusenvis av gledelige timer. I tillegg til at en sirkelsag selvsagt letter arbeidet ditt vesentlig.

Handle på nett

Har du handlet på nett før? Og har du handlet på BAUHAUS?

I siste tilfellet vet du altså hvor fort alt går. Du bestiller i dag, og vi begynner med å plukke varene dine i det du har klikket på knappen for bestilling. En nettbutikk som vår klarer å gi deg et meget godt sortiment takket være gigantiske lagre som går rundt 24 timer i døgnet.

Vi stopper aldri, så om du legger inn din bestilling på sirkelsag vil varene ligge i bestillingsforpakning, og være ute av huset neste virkedag.

Legg inn din bestilling på sirkelsag nå.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt