PrivatForetak
Varemerker
PrivatForetak
Favoritter
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmal

VEGGSPOTLIGHT SCAN LAMPS TRACKLINE ROLLO MATT HVIT

kr 599,00

En liten, perfekt lampe!

Rollo veggspot er en stilren og enkel vegglampe. Lampen lyser opp på en herlig og behagelig måte der du velger å henge...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

En liten, perfekt lampe!

Rollo veggspot er en stilren og enkel vegglampe. Lampen lyser opp på en herlig og behagelig måte der du velger å henge den opp. Lampen er enkel men flott og passer perfekt i soverommet som leselampe eller hvorfor ikke som er flott innredningsdetalj i stuen. Lyset fra lampen er behagelig varmt hvitt. Lampen er både stilren og eksklusiv. Den hvit matte fargen gir en sjarmerende atmosfære til omgivelsene sammen med lampens enkle og runde design. Lampen er enkel å plassere og fungerer godt i mange hjem. Lampehodet er vinklet slik at du kan regulere lyset dit du vil ha det. Strømbryteren sitter på ledningen. Lyspære er ikke inkludert.

Teknisk informasjon
Farge: Hvit matt
Materiale: Metall
Lengde: 14 cm
Høyde: 13,5 cm
Bredde: 12,5 cm
Lengde på ledning: 230 cm
Sokkel: GU10
Lyspære: 35 W

Hva er Trackline?
Trackline kombinerer det beste av to verdener. Spotlightskinnens enkelthet og den faste armaturens store lysspredning. Trackline er et spotlightssystem med skinne, spotlights og påbygningskobling slik at du enkelt kan forlenge skinnen. Å bruke spotlights med skinne gir stor fleksibilitet og muligheter til å enkelt forandre lyssettingen. Ved å kombinere den store lysspredningen fra faste armaturer og fleksibiliteten hos spotlightskinner har Trackline blitt til. Du kan enkelt forandre plasseringen og layouten på din belysning uten å flytte mange armaturer. Med et bredt lysbilde dekker du flater der det ellers skulle behøve mange spotlights. Det er en skjøt i skinnen der du enkelt kan utvide skinnen så lenge du vil ha den. Unngå bryet med transformatorer og kompliserte skinnesystemer, og nyt heller en enkel takskinne som gir deg akkurat den belysningen du og hjemmet ditt trenger.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn VEGGSPOTLIGHT SCAN LAMPS TRACKLINE ROLLO MATT HVIT
Artikelnummer 2006215B
Vikt 0.400000
EAN-nr 7041661265851
Netto vikt 0.40
Farge HVIT MATT
Type VEGGLAMPE
Varemerke SCAN LAMPS

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…