PrivatForetak
Varemerker
PrivatForetak
Favoritter
1 Vurdering
1 Spørsmål

VEGGSLANGEBOKS GARDENA ROLLUP S 15M

kr 1 399,00
5 1
VEGGSLANGEBOKS GARDENA ROLLUP S 15M
5 Bästa köpet Vi är väldigt nöjd med våra ny inköpta Gardena vi köpte två stycken och vi är väldigt nöjd med den fina kvalitet och den fina design på dom bägge vägghängda slangboxar. tyvärr har jag inga foton på dessa fina Gardena
Komfortabel og fleksibel vanning til små hager!

Hagevanning er mer komfortabelt og enkelt enn noensinne med denne vegg monterte  slangeboksen...
Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Komfortabel og fleksibel vanning til små hager!

Hagevanning er mer komfortabelt og enkelt enn noensinne med denne vegg monterte  slangeboksen. Den hjelper til å holde din hage pen, organisert og forhindrer irriterende snuble risikoer forårsaket av en slange som ligger rundt. Den praktiske slangeoppbevaringen monteres enkelt på veggen til ditt hus og kobles til kranen med en fleksibel tilkoblingsslange. Takket være det robuste veggfestet kan slangeboksen svinges mer enn 180° så du enkelt når alle hjørner av din hage. For direkte bruk, forleng helt enkelt hageslangen til en maksimal lengde på 15 meter.

Slangen låses automatisk når du stopper, som innebærer at slangen er enkel og lett å håndtere. Et lett trekk i enden av slangen frigjør låsen, og en innbygd stålfjær med innovativ RollControl-teknikk sikrer smidig og kontrollert inndragning. RollControl beskytter slangeboksen og miljøet fra skader årsaket av for rask rulling. For å unngår sprekker eller knuter i vannslangen har boksen en integrert slangestyring. Takket være slange og krankoblinger fra det opprinnelige Gardena-systemet kan du enkelt og fleksibelt feste en forlengning eller annet kompatibelt tilbehør fra Gardena på slangen. 

Gardenas slangeboks er både UV og frostsikker og kan plasseres på husveggen året rundt uten tvil. Det høykvalitative materialet gir deg en lang levetid og enkel bruk uten vedlikehold. Dessuten kan ikke boksen bli stjålet takket være den sikre tyveribeskyttelsen som gjør at den bare kan tas ned fra veggen av deg.
 
Medfølgjer i pakken 
Veggfeste 
Tilkoblingslange
Monteringsdeler
Munnstykke 

Teknisk informasjon
Slangelengde: 15 m
Slangediameter: 11 mm
Frostbeskyttelse: Ja
Garanti: 5 år

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn VEGGSLANGEBOKS GARDENA ROLLUP S 15M
Artikelnummer 6389651A
Vikt 8.900000
EAN-nr 4078500051941
Netto vikt 7.30
Varemerke GARDENA
Type VEGGSLANGEBOKS

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…