Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Verisure Vbox mini og Smartlock-modul
  Verisure Vbox mini og Smartlock-modul
  94990
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 2. Verisure SmartPlug
  Verisure SmartPlug
  48990
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Verisure

For trygghet i hjemmet trengs gode alarmer. Verisure er den største leverandøren på det norske markedet. Du finner produktene deres på BAUHAUS.

Verisure leverer boligalarmer og tilbyr vektertjenester. Firmaet er tidligere kjent under navnet Securitas Direct. Det ble etablert i 1988 som en del av Securitas. Fra 2014 tok de navnet Verisure.

Om Verisure og deres meritter

Med en fartstid på 30 år i bransjen har Verisure opparbeidet seg lang erfaring og gode kunnskaper om hva som skal til for å skape et trygt hjem. Den løpende teknologiske utviklingen gir også løpende nye løsninger. Norske forbrukere og huseiere vil alltid kreve det beste og det nyeste når det gjelder å sikre hjem og verdier. Verisure har hele tiden vært i forkant her.

De har da også toppet Norsk kundebarometer for boligalarm-bransjen. Fra 2014 til 2018 har den øverste pallplassen i denne kategorien vært reservert Verisure.

De vesentligste variablene i denne målingen er kundetilfredshet og lojalitet. Den utføres av Bedriftsøkonomisk Institutt av Oslo ved hjelp av brukerundersøkelser.

I mars 2018 hadde det svenske tidsskriftet «PC för alla» en test av de beste leverandørene av boligalarm med vekterutrykning. Ikke uventet kom Verisure boligalarm seirende ut av denne konkurransen.

«Verisures system er det beste du kan skaffe i dag», ble det konkludert med. Testpanelet falt særlig for at det var mulig å bygge ut systemet videre med smarte tilbehør som vanndetektor og smartkontakter. Gunstig var det også at alarmsystemet kunne kobles opp mot både den elektroniske dørlåsen fra Yale Doorman og Panasonic varmepumpe på en forholdsvis grei måte.

I dag har Verisure 240 000 kunder bare i lille Norge. På verdensbasis snakker vi om nærmere 2 millioner.

Verisure produkter hos BAUHAUS

Alarmer og sikring av hus og eiendom er viktig for oss. Likeledes det å ha full kontroll over hva som skjer der.

Med datateknologi er det utrolig hvor mye du kan styre fra mobiletelefonen din ved hjelp av en app.

Verisure har for eksempel produkter hvor du fjernstyrer låsen på inngangsdøra di. Det vil si at uansett hvor du befinner deg kan du låse opp eller stenge. Slik har du full kontroll med hvem som tar seg inn i huset ditt. Når barna kommer hjem fra skolen, kan du låse opp via mobilen mens du sitter på jobben et annet sted. Har du bestilt håndverkere, lukker du dem enkelt inn. Tilsvarende slipper du dem ut når jobben er gjort.

I tillegg til disse fordelene, slipper du å holde styr på nøklene. Hvis du husker disse gammeldagse metalldingsene som alltid hadde en tendens til å forsvinne …

En annen smart dings du kan installere på telefonen din, er et styringssystem for lys og andre elektriske funksjoner i hjemmet. Med telefonen slår du av og på lys etter behov. Det kan være greit at det ser ut som det er noen hjemme når mørket faller på.

Begge disse funksjonene kan tilkobles eller brukes sammen med Verisure boligalarm.

Trygghet i hjemmet

Trygghet er et av de viktigste ordene for oss nordmenn. Vi lever i et av verdens tryggeste land, og er glade for det.

Og vi verner om hjemmet vårt. Det gjelder både å holde uønskede personer ute og å unngå å forårsake skader innefra. Ny teknologi hjelper oss langt på vei, men det er fortsatt en del igjen som er overlatt til vår egen aktsomhet.

Veritas yter både rådgivning og har høstet mange erfaringer om de farene som kan oppstå.

En gjenganger i tilfeller med utrykninger er kjeler som står og tørrkoker, mens verten har dratt på jobb eller ut et ærend. Heldigvis har de montert en brannvarsler slik at vektere og brannvesen rykker ut. Man unngår riktignok at huset brenner ned, men det er gjerne en opplevelse man ville vært foruten.

Bestill det du trenger på BAUHAUS

Det mest alvorlige som kan skje, er selvfølgelig branntilløp. Du bør derfor sjekke jevnlig at røykvarslere og brannalarmer fungerer. Gamle modeller bør også skiftes ut. Hvis du tar en titt på vår side om røykvarslere, vil du få en idé om hva som kreves.

Du har hele fire ukers bytterett for varer du bestiller på nett fra BAUHAUS. Sjekk også ut de øvrige betingelsene som gjelder for kjøp i vår nettbutikk.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt