Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Rengjøringsmiddel Injector Cleaner Bensin 200 ml - STP
  Rengjøringsmiddel Injector Cleaner Bensin 200 ml - STP
  8990
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. Rengjøringsmiddel Injector Cleaner Diesel 200 ml - STP
  Rengjøringsmiddel Injector Cleaner Diesel 200 ml - STP
  8990
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. Partikkelfilter til diesel Filter Cleaner 200 ml - STP
  Partikkelfilter til diesel Filter Cleaner 200 ml - STP
  13900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 4. Rengjøring Complete System Cleaner Diesel 400 ml - STP
  Rengjøring Complete System Cleaner Diesel 400 ml - STP
  26900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 5. Rengjøring Complete System Cleaner Bensin 400 ml - STP
  Rengjøring Complete System Cleaner Bensin 400 ml - STP
  26900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

STP –bilpleie på den grundige måten      

STP er velkjent for alle som er glad i kjøretøy. Det assosieres gjerne med duften av en nyoverhalt og velfungerende bil. Når du ser den velkjente ovale logoen med hvite bokstaver på rød bunn vet du umiddelbart at du er i nærheten av folk som elsker bilen sin og har sitt bil-vokabular i orden.

STP lager nemlig bilpleiemidlene enhver forhandler med respekt for bedriften sin har fremst i hyllene sine. Når en erfaren mekaniker hører motoren går, vil han umiddelbart oppfatte om bilen er underernært på et bilpleiemiddel. Derpå er det en smal sak å gi en anbefaling til bilens eier.

En gammel rev

Du skal være ganske voksen hvis du ikke har minner eller inntrykk fra barndommen når det gjelder STP. Den godt sponsede logoen fantes overalt, og hadde en fremtredende plass på landets bensinstasjoner og verksteder.

Vi skal også tilbake til 1950-tallet for å få med oss begynnelsen på historien. Som en ekte grunder-historie var det tre bil-interesserte forretningsfolk som begynte å mikse det i en garasje i en bakgård. Til sammen la de inn 3 000 dollar for utarbeidelsen og produksjonen av dette første bilpleiemiddelet.

Det fant sted i den amerikanske delstaten Missouri, nærmere bestemt St. Joseph. Året var 1954, og det var sent på høsten.

Navnet STP – Scientifically Treated Petroleum – var der fra  begynnelsen. Det første produktet de satte i gang med var Oil Treatment. Hensikten var at det skulle hjelpe bilmotor-oljen å motstå fortynning når den ble utsatt for trykk eller høye temperaturer.

De tre karene fylte bagasjerommet på bilene sine og solgte det overalt de kom, både på jobbreiser og i fritida. Til tross for fraværet av sosiale medier, klarte jungeltelegrafen å spre det gode omdømmet til produktet. Grunnlaget var lagt for en suksesskurve som skulle gå stadig brattere.

På 1960-tallet ble de kjent for sponsing av billøp, noe som gjorde logoen deres nærmest universell. En av de største suksessene var da Mario Andretti vant 1969 Indianapolis 500.

Selskapet og varemerket har senere skiftet eiere flere ganger. I dag formidles STP av selskapet Armored Autogroup, som også fører merkenavnene ArmorAll, Tuff Stuff og A/C Pro.

STP i dag

Fortsatt er det ulike former for drivstofftilsetninger, til så vel bensin- som dieselmotorer, det går i. Rengjøring av drivstoffsystemet, smøring av motordelene og fjerning av avleiringer som har oppstått er nøkkelordene for virksomheten.

Rengjøringsmiddelet Injector Cleaner kan for eksempel være det bilen din mangler hvis du har tenningsproblemer, eller eventuelt en urolig eller ujevn motorgang. Middelet vil kunne fjerne avleiringer i innsprøytingssystemet. Dertil smører den drivstoffsystemet og forhindrer isdannelse. Middelet kan med fordeltilsettes hver fjerde gang du fyller bensin.

En Complete System Cleaner er universalmiddelet du bruker til rengjøring av hele drivstoffsystemet. Det fjerner belegninger og renser ventiler, kaburator, sylindre, dyser og stempeltopper. Dertil fjerner det vann fra brennstoffsystemet.

Et partikkelfilter til dieselbiler er noe som virker mot sotavleiringer som fester seg i filteret.

Hør gjerne med din mekaniker eller vårt fagpersonell om hvilke STP produkter du bør vurdere.

Stell godt med bilen din

Bil er etter boligen gjerne den største investeringen vi gjør som privatpersoner. For å få mest mulig igjen for den, er det viktig både med regelmessig vedlikehold og jevnlig stell. Det er derfor vi har nesten 200 forskjellige bilpleieprodukter på BAUHAUS.

I tillegg til motor og dens like er selvfølgelig også den utvendige pleien viktig. Det er ulike behov for bilens ulike deler. Det viktigste er at i vårt værharde land er kjøretøyene våre usedvanlig utsatt for korrosjon. Regelmessig rengjøring og rustbehandling hører nær sagt med til naturens orden.

En god rengjøring innebærer at bilen først sprøytes med avfettingsmiddel. Det må til for å få inngrodd skitt til å løsne. For felgene finnes det særlig sterke avfettingsmidler hvis du føler det er behov for det. Deretter spyles avfettingsmidlene vekk før du fortsetter hovedrengjøringen med bøtte og svamp. Sørg for å bruke rikelig med bilsjampo.

Det er best å tørke bilen manuelt, ettersom vanndråpene vil kunne tiltrekke seg støvkorn som blir liggende etter at kjøretøyet har tørket.

En rengjort og tørr bil kan gjerne tilsettes et lag med voks.  Det beskytter bilens overflate og gjør rengjøringen enklere neste gang.

Alt du trenger til både rengjøring, smøring, rens samt annet biltilbehør får du altså på BAUHAUS til gode priser. Det er ikke nødvendig å gå flere steder.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt