Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Pengeskap P2E m/elektronisk kode - Safe
  Pengeskap P2E m/elektronisk kode - Safe
  1 54900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. PENGESKAP P3 EM/ELEKTRONISK KODE - SAFE
  PENGESKAP P3 EM/ELEKTRONISK KODE - SAFE
  1 84900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. Pengeskap P4E med elektronisk kode - Burg Wächter
  Pengeskap P4E med elektronisk kode - Burg Wächter
  2 34900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 4. Pengeskap P1S med nøkler - Safe
  Pengeskap P1S med nøkler - Safe
  66900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 5. Pengeskap m/elektronisk lås P1E - Safe
  Pengeskap m/elektronisk lås P1E - Safe
  1 19900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 6. NØKKELSKAP KB 15 S M/15 KROKER - SAFE
  NØKKELSKAP KB 15 S M/15 KROKER - SAFE
  27900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 7. NØKKELBOKS KB 15 CASTLE KEY - SAFE
  NØKKELBOKS KB 15 CASTLE KEY - SAFE
  27900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
Bruk fallende rekkefølge

Safe pengeskap

Her er varemerket og produktet det samme, altså Safe. En safe er som kjent et solid skap hvor du trygt skal kunne oppbevare verdisakene dine. Det er kjent fra hoteller og andre steder hvor de ikke uten videre vil ta ansvaret for at du mister eller blir frastjålet verdisakene dine. Men safe kan også være til hjemmebruk, i tilfelle innbrudd eller brann.

Varemerket Safe eies av det store internasjonale selskapet Burg Wächter, som er store på sikkerhetsskap, alarmer og sikkerhetssystemer. Dette er vi også opptatt av på BAUHAUS. Vi har derfor tatt inn de beste produktene på dette området, og fra de beste produsentene.

Burg Wächter og Safe – tysk kvalitet gjennom århundrer

Firmaet Burg Wächter har sin opprinnelse i 1920-åras Tyskland, men historien er enda eldre. Denne regionen som befinner seg rundt landsbyen Wetter Lomarstein har i århundrer vært kjent for sin gode tradisjon som låsesmeder og tilstøtende håndverksskunster. Deres berømmelse strakte seg langt utover landets grenser. Opprinnelsen til dette strakk seg helt tilbake til 1700-tallet.

Da Alfred Lüling etablerte dette selskapet, befant det seg flere solide familier med interesser i denne bransjen. Ved å trekke på all kompetansen han fant rundt seg, ekspanderte virksomheten raskt. Den gikk i arv til barna, og selskapet er ett av de få som fortsatt er familiedrevet.

Din egen safe fra Safe

Det er egentlig noe litt eventyrlig og romantisk i det å ha en safe. Vi er selvfølgelig preget at de mange filmene vi har sett hvor ugjerningsmenn med mer eller mindre hell prøver å bryte seg inn i eller åpne en safe. Noen bruker krutt og eksplosiver, andre ifører seg hvite hansker og stetoskop. De gamle kodene kunne nemlig avsløres av et lite knepp når kodehjulet traff den kodede innstillingen.

Men det er mest trygghet vi ønsker oss når vi kjøper en safe. Du har saker eller dokumenter du for all del ikke vil skal bli borte. Iallfall ikke borttas av uønskede inntrengere som kommer når dere selv ikke er hjemme. Det finnes forskjellige typer safer til hjemmebruk, med også forskjellige grader av sikkerhetsnivå.

Brannsikker safe

Det er ikke bare menneskelige trusler. Du kan ha viktige papirer, fotoalbum og minner som kan gå tapt dersom det brenner. Hvis boligen din brenner ned vil du miste alt, også minnene. Forsikringen kan dekke det økonomiske tapet og sørge for at familien igjen får tak over hodet, men disse tingene kan ikke erstattes.

Til det formål bør du skaffe deg en brannsikker safe, også kalt brannsafe eller brannskap. Disse er spesielt konstruert til å tåle høy varme. De kan utsettes for brann i opptil en time uten at de eller innholdet tar skade. Da kan du si at det er hell i uhell når du gjenfinner disse uvurderlige tingene i ruinene etter brannen.

Pengeskap for oppbevaring av verdisaker

Har du smykker eller andre verdigjenstander hjemme, ønsker du ikke at de skal være bytte for innbruddstyver. Det nytter som regel ikke å gjemme dem bort heller, ettersom disse har god øvelse i hvor de skal lete.

En fastmontert safe vil derimot gi dem problemer. Safen skrus solid fast i vegg eller gulv, slik at de heller ikke kan ta den med seg. Det finnes også sikringsskap som er flere hundre kilo tunge, men det er kanskje helst for bedrifter.

Pengeskap kan åpnes med nøkler eller elektronisk kodelås. Nøkkelskapene er noe rimeligere, men kodeskapene anses som sikrere. Det er ikke lenger mulig å finne koden med talkum og stetoskop slik Egon Olsen kunne gjøre med de gamle Franz Jæger-skapene.

Skap med elektronisk kode drives gjerne av batterier med lang holdbarhetstid. Og vær trygg, batteriene skifter du fra utsiden. Det er ikke mulig å låse deg ute fra safen din når batteritiden er ute.

Orden med nøkkelskap

Har du mange nøkler å holde orden på, bør du skaffe et eget nøkkelskap med kroker. Dette er et annet produkt fra Safe. Er det snakk om større lokaler og bedrifter, er det fornuftig med et begrenset antall nøkkelansvarlige som har alle tilganger. De har da kontroll over hvem som har hvilke nøkler til enhver tid.

BAUHAUS fører alle disse produktene fra Safe, men har også et stort tilbud av sikkerhetsutstyr og alarmer. Det er bedre å være føre var i slike situasjoner, i stedet for å måtte rydde opp etterpå. Alle produkter er utstyrt med garantier fra produsenten.

 

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt