Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Napoleon gassgrill m/6 brennere Prestige 500
  Napoleon gassgrill m/6 brennere Prestige 500
  19 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 2. Napoleon gassgrill m/4 brennere Rouge 425SIB
  Napoleon gassgrill m/4 brennere Rouge 425SIB
  10 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 3. Napoleon Rouge 525 gassgrill Special Edition
  Napoleon Rouge 525 gassgrill Special Edition
  15 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Napoleon grill og grillutstyr

Liker du å grille, kjenner du kanskje til Napoleon. Det er et Canadisk selskap som leverer produkter innen grill og grillutstyr. BAUHAUS fører de mest eksklusive og avanserte gassgrillene fra Napoleon, men har også rimeligere alternativer. Dessuten har vi alt tilbehøret du trenger.

Mange snakker om kull eller gass som det store spørsmålet. Men det kan også være spørsmål om hvor stor kapasitet du vil ha på grillen din, og hvilke ekstrafunksjoner den bør ha.

Hva slags grill bør du ha?

Napoleons ypperste produkter kan betegnes som grillenes Rolls Royce. I Prestige og prestige PRO-serien finner du gassgriller med opptil 8 brennere, inkludert sidebrenner og bakbrenner.

I tillegg er det funksjoner som gjør grillingen lettere: opplyste kontrollknapper, selvrensende grillsystem og en infrarød side- og bakbrenner.

Grillen er utstyrt med en Wave™-grillrist som sikrer optimal berøring på stekeoverflaten. Da stekes kjøttet raskere og det får en skikkelig god stekeskorpe.

Napoleons Jetfire™-tenningssystem gjør det trygt og lettvint å tenne brennerne med en dreining. Hvis tenningen svikter, vil systemet dessuten sørge for å gi en sikker oppstart igjen.

Disse gassgrillene kan også ha en integrert isbøtte og skjærebrett, tenningsknapp, grillrister i rustfritt stål og redskapsknagger samt oppheng til håndkle.

Her mangler det ikke mye på å starte en egen restaurant.

Men det er griller med færre brennere i serien, som også har mange av de samme funksjonene. Du velger ut fra pris og behov.

Gassgrill eller kullgrill?

 Det er det evig tilbakevendende spørsmålet blant grillere. Sannheten er at det er mange utmerkede alternativer i begge kategorier. Det er råvarene og grillmesterens ferdigheter som påvirker resultatet i størst grad.

Det som er sikkert er imidlertid at gassgriller er mye raskere å starte ettersom de tenner på et blunk. Det er kanskje den vesentligste grunnen til at så mange har konvertert til gass fra kullgriller. Gassgrillene kommer jo også med stadig flere ekstrafunksjoner, som også er nevnt ovenfor. Det gir flere muligheter for variert matlaging på grillen.

På den annen side er kullgrillen billigere i innkjøp. Noen liker også å ta seg god tid med grillingen, slik at det kan konverseres under arbeidet og gjestene kan delta i arbeidet med tilbehøret. Når det kommer til den autentiske kullsmaken, er imidlertid begrepet litt omdiskutert. Kull har nemlig ingen smakstilsettende effekt. Det er fettet som renner ned i grillen og fordamper som eventuelt lager smak, hvis det da ikke er tennvæsken som har satt sitt preg på maten.

Tilbehør til grillen

En grillmester bør ha sin uniform. Et godt grillforkle og en grillhanske er for så vidt tilstrekkelig. De har selvfølgelig også sin praktiske funksjon. Med et godt dekkende forkle kan du gjerne stå med findressen under og grille. Grillhansken gjør at du trygt og uanstrengt kan foreta de rette justeringer på grillen. Med grillspaden i den ene hånda og grillklypa i den andre tør vi si at maten er i gode hender.

Når det gjelder selve maten, er vel grillpenselen uunnværlig. Den er selve begrepet på grillmat.

For de som liker røyksmak, kan det kjøpes beholdere og røykflis til formålet. Flisen skal bløtlegges en halv time før bruk, deretter puttes beholderen i grillen. Ideelt for svinekjøtt og fisk.

Også pizzaen går på grillen i dag. Den høye varmeutviklingen sørger for en godt stekt pizza. Det eneste du trenger i tillegg er en pizzastein. De finnes i både runde og rektangulære former.

Rengjøring og vedlikehold av grill

Til sist bør grillen rengjøres regelmessig for at du skal få full glede av den. Til det trenger du grillbørste, grillrens og grillpleieprodukter. Det beste er det å gi den en omgang med børsten mens grillen fremdeles er varm. Napoleon har børster som angriper rillene fra tre kanter samtidig. Med grillrens blir den deretter rengjort, avfettet og polert. For ekstra beskyttelse påføres til slutt grillpleie.

Når du ikke bruker grillen din bør den dekkes til. Til noen modeller kan du kjøpe egne grilltrekk.

Alt til grillingen får du hos BAUHAUS

Ja, det stemmer. Med et forbehold om selve maten, som du nok på til supermarkedet for å finne.

I tillegg til Napoleon fører vi flere av de viktigste varemerkene innen grill og tilbehør. Både Weber, Kingstone og Traeger er det blitt funnet plass til i vårt sortiment.

Sørg for å være godt rustet til grillsesongen med et besøk i en av våre filialer. Eller du kan lese utvalget her på nett og bestille.

 

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt