Laster inn

LOCTITE

Filter by:

Filter
 1. Sekundlim superlim 5 g - Loctite
  Sekundlim superlim 5 g - Loctite
  6990
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 2. Superlim Attak geléform - Loctite
  Superlim Attak geléform - Loctite
  6990
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 3. Superlim Power Flex Gel Control 3 g - Loctite
  Superlim Power Flex Gel Control 3 g - Loctite
  5990
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Loctite – når du skal lime så det holder

Hvis du virkelig ønsker at noe skal sitte fast, limer du det med Loctite superlim. Loctite har ulike typer superlim som kjennetegnes ved at de limer lynraskt, og at det som er limt, forblir limt. Dette limet kjøper du selvfølgelig på BAUHAUS.

Hva slags type Loctite lim du bruker, avhenger av materialet som skal limes. Dets unike sammensetning er utarbeidet for feste seg på akkurat den eller de gjenstander som skal limes. Les videre for å finne ut hvilket lim du skal bruke.

Sekundlim - Superlim

Dette er et hurtigtørkende superlim som anbefales for følgende materialer:

 • porselen
 • metall
 • gummi
 • tre
 • plast
 • papir
 • lær
 • stoff

Det tørker i løpet av 60 sekunder. Det gir deg akkurat tid nok til å justere delene slik at de blir festet på en korrekt måte. Når det først har tørket, har det en formidabel styrke på + 100 kg/cm. Dette limet passer utmerket for diverse reparasjoner i hjemmet, store som små. Det blir gjennomsiktig når det tørker, og danner dermed ingen skjemmende «strenger».

Universallim Repair Extreme

Anvendelseområdet følger av navnet – det er universelt. Det er sterkt og det er hurtigtørkende. Ekstremt er det fordi det tåler ekstreme temperaturer, vann, støt og slag.

Superlim Attak geléform

Dette limet tørker på få sekunder. Ettersom det ikke er flytende, renner det ikke. Det gjør det til det perfekte valget på for eksempel loddrette flater. Anbefalt bruk omfatter disse materialene:

 • lær
 • gummi
 • papir
 • tre
 • metall
 • papp
 • de fleste plasttyper

Slik limer du favorittkoppen din

Verden går ikke under selv om verdens beste mamma kruset har fått seg en trøkk. Den kan gjenopprettes med superlim fra Loctite.

Superlim i gelform bruker du når du reparerer keramikk eller steintøy. Gelen er dryppfri og tørker raskt. Limskjøtene blir helt transparente.  Hanken kan med det enkelt limes på med et vakkert resultat. På samme tid garanterer den sterke formelen bak superlimet for en lang holdbarhet.

Slik gjør du det:

 1. Overflatene som skal limes må være rene og tørre.
 2. En liten dråpe lim klemmes forsiktig ut på en av overflatene. Trykk dem sammen og hold et par sekunder.
 3. Koppen skal ikke utsettes for væsker før en time etter at den er limt. Den kan gjerne stå over natten.
 4. Etter limingen må du straks sette på korken på tuben. Oppbevar det så stående på et tørt og kjølig sted.

Sånn fikser du en ødelagt skohæl

Sko koster penger. Det er ikke alltid nødvendig å kjøpe nye så lenge du liker dem du har. Ryker hælen, kan den ordnes med superlim. Da bruker du en penneformet tube med superlim i dryppfri gelform.

Slik gjør du det:

 1. Som når du limer kopper og kjøkkenutstyr, må overflatene være rengjorte og tørre.
 2. Trykk forsiktig på gummien på skoen. Så legger du en sammenhengende streng av lim langs konturene av flaten. Men ikke legg det ikke for nær kanten.
 3. Før hæl og sko mot hverandre og hold godt fast. Det tørker i løpet av et par sekunder.
 4. For sikkerhets skyld bør du vente et døgns tid før du tar på deg skoene.
 5. Sett på hetten på limet og oppbevar det et sted det er tørt og kjølig.

Loctite – superlimet som erobret verden

Det startet på skolelaboratoriet på Trinity Collece i Hartford, Conecticut i 1952. Der satt professoren Vernon K. Krieble og prøvde seg fram til han fant formelen for det unike anaerobe herdesystemet som brukes i superlim i dag. Han så potensialet og satte det ut i produksjon. Selskapet ble videreført av sønnen Robert etter Vernons død i 1964.

Selskapet ble i sin helhet overtatt av tyske Herkel i 1997. Den dag i dag er superlimet fra Loctite flaggskipet i produksjonen.

Når du skal lime

Det er ikke alltid du behøver superlim. Vi har alle typer lim på BAUHAUS. Der det skal limes mye, er det praktisk med en limpistol. Vi har forskjellige typer og det tilbehøret som må følge med.

Det er enkelt å bestille det du trenger fra BAUHAUS. Når du handler i nettbutikken, kan du velge om du vil dra til et av varehusene våre og hente dem selv (click & collect), eller du kan be om levering. Uansett får du gode priser.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt