Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Eva Solo overtrekk til kullgrill svart 49 cm
  Eva Solo overtrekk til kullgrill svart 49 cm
  40000
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 2. Eva Solo bordgrill hvit porselen 30 cm
  Eva Solo bordgrill hvit porselen 30 cm
  1 50000
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 3. Eva Solo overtrekk til grill svart 59 cm
  Eva Solo overtrekk til grill svart 59 cm
  50000
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 4. Eva Solo ekstra børstehode til grillbørste
  Eva Solo ekstra børstehode til grillbørste
  10000
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Eva Solo – design og matlaging

Eva Solo er først av alt ting til kjøkkenet og til spisebordet. Med sine kombinasjoner av design og funksjonalitet har det danskbaserte merkenavnet klart å hevde og fornye seg gang på gang siden begynnelsen for mer enn 100 år siden.

Vi fører ikke så veldig mye til kjøkken og matlaging på BAUHAUS. Derimot er vi hektet på alt som har med hage å gjøre, herunder grilling. Der møtes våre og Eva Solos veier, og vi fører flere grill-relaterte produkter som bærer deres navn.

Familiebedrift i fjerde generasjon

Eva Solo er noe så sjeldent som et skandinavisk familie-eid selskap grunnlagt i begynnelsen av det forrige århundre, og som har hatt lokal og internasjonal suksess uten å ha blitt overtatt av utenlandske interesser. Jan Engelbrecht som eier og leder selskapet i dag, er faktisk fjerde generasjon etter grunnleggeren Kai Rohde Fog. Virksomheten fikk navn etter Jans mor Eva, da den skiftet navn i 1950.

Hva som er hemmeligheten bak en så vedvarende suksess er ikke godt å si.  Noen av tingen er evne til omstilling, nytenking og et godt øye for skiftende trender i samfunnet. Femtitallets store målgruppe var de hjemmeværende husmødrene. Man måtte lage ting som var presentable ved bordet, og som kunne brukes til å fremstille god, gammeldags husmannskost.

Etter hvert som flere forlot hjemmet som sin permanente oppholdsplass, ble fokuset å effektivisere matlagingen og annet arbeid på kjøkkenet. Nye produkter ble fremstilt med dette i tankene.

De siste tiårene er matvanene blitt i stor grad internasjonalisert. Jo flere forskjellige retter vi ønsker å tilberede i våre egne hjem, krever desto mer nytt og spesialtilpasset verktøy. Heri ligger et stort marked og store muligheter for produsenter og designere. Det ligger store fordeler i å være tidlig ute.

De tre Eva-er

I hovedsak er det tre varemerker som har formet identiteten til Eva Solo.

Vi har den opprinnelige Eva fra 1950-tallet, den som fikk navnet fra den daværende eierens datter. Eva-produktene dekker i dag utstyr til matlaging og baking i ovn, samt en del panner og andre ting man lager mat i. Det patenterte SLIPP-LETT belegget sorterer under dette.

Eva Trio ble lansert i 1997. Det var en serie ikoniske panner og gryter skapt av designeren Ole Palsby. Trio-navnet kom av at det produktene var satt sammen av tre forskjellige materialer med ulike egenskaper. Trio-serien er fremdeles høyst levende, og befinner seg blant bedriftens mestselgende produkter.

Endelig kom Eva Solo i 1997. Dette var banebrytende nytt design for alminnelige bruksgjenstander, og ble utarbeidet sammen med Tool Designs. Man deler det gjerne opp i kategoriene cooking, serving, living og outdoor. Så stor suksess fikk selskapet med dette, at de like gjerne byttet navn til Eva Solo i 2000.

Bordgrill eller pizzaspade fra Eva Solo?

I hagen din kan du gjerne ha en stor, fet grill med et hav av bruksområder. De blir stadig mer avanserte og komplette. Ulempen er at den er for stor til å ta med på hytta, eller andre små utflukter du måtte ha i hodet.

En bordgrill er løsningen på dette. Den tar liten plass i bilen, er enkel å fyre opp, og lager fortreffelig grillmat. I parken, i skogen eller på hytta kan du tilberede et komplett lite grillmåltid til familien. Lag salaten på forhånd og medbring den foretrukne grillmaten.

Elsker du pizza og ønsker full kontroll over hele prosessen? Når du endelig har fått teknikken for riktig pizzadeig, kan trylle med ingrediensene, og vet på sekundet når pizzaen er gjennomstekt og osten passe smeltet, mangle du kun en pizzaspade.

Husk at pizzaen og ovnen holder betydelig høy temperatur. Du sikrer fingrene og andre lemmer for forbrenningen ved å bruke en pizzaspade med skaft. Spaden er designet slik at den med letthet kommer inn under pizzaen, og løfter den stødig opp, klar til servering.

På BAUHAUS finner du alt

Bordgrill og pizzaspade fra Eva Solo er bare noen av de tingene du kan finne på BAUHAUS. Gassgriller, elektriske griller og kullgriller er blant våre hjertebarn. Ellers finner du alt det tilbehøret du kunne drømme om. Grilltilbehør omfatter alt av grilltrekk, rister, rengjøringsmidler og redskaper. Det skal ikke stå på utstyret hvis du handler hos oss.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt