Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Disney tapet Princess
  Disney tapet Princess
  21900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. Disney tapetbord Mickey Mouse vintage
  Disney tapetbord Mickey Mouse vintage
  16900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. Disney tapetbord Princess
  Disney tapetbord Princess
  16900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 4. Disney tapetbord Cars
  Disney tapetbord Cars
  16900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 5. Disney tapetbord Ole Brum
  Disney tapetbord Ole Brum
  16900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 6. Toalettsete for barn Cars Ø30 cm - Lope
  Toalettsete for barn Cars Ø30 cm - Lope
  21900 16425
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 7. Tapet Ole Brumm - Disney
  Tapet Ole Brumm - Disney
  21900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
Bruk fallende rekkefølge

Disney

Disney-varemerket som sådan burde ikke trenge noen introduksjon. Uansett hvor gammel du er, vil du ha kjennskap til mange av de kjære figurene som var populære også i din barndom.

Hos BAUHAUS kan du få gjensyn med dem på mange av våre barneromstapeter.

Hva vil du ha på barnerommet?

Eller spørsmålet er kanskje hva «leieboeren» helst vil sette pris på? Det er tross alt han eller hun som skal bo der. Det er viktig for barnet å føle en identitet og selvbestemmelse ved allerede fra tidlig alder være medvirkende i møblering og dekorasjon av eget rom.

Disneymotivene kan kjøpes som både hel tapet eller tapetbord. Tapetbord er en bord eller ei remse du kan klistre langsetter veggen i høyde med barnets hode.

Hvilke Disney-figurer vil du ha på besøk?

Du kjenner mange av dem fra da du selv var liten

Tapet med prinsessemotiver er blant de mest populære motivene til jenterommet. Det er kanskje litt mye glamour, men vi skal også huske at Disney-prinsessene helt fra starten var gode og sterke rollemodeller. Ingen av dem kom dit de ville uten kamp og besluttsomhet. Allerede Askepott i den første Disney-filmen fra 1937 måtte ta de syv dvergene fatt.

I de senere filmene er prinsessene eller jentene sterkt handlingsdrivende, og de har en væremåte som likner på den unge jenter og kvinner har i dag. De har mer ved seg enn vakre kjoler til karneval og andre kostymefester.

Ole Brum-universet er den filosofiske delen i Disney-repertoaret. Adapsjonene av de originale bøkene til A.A. Milne har bevart ettertenksomheten og undringen til de små tingene i tilværelsen. Motivene herfra egner seg godt for samtaler med de små.

Det var med Mikke Mus Disney-eventyret startet. Fra sin fødsel i 1928 har han holdt stilen. Gjennom nye filmer, serier og særlig det pedagogiske tv-programmet Mikkes Klubbhus har han hele tiden maktet å fornye seg og tilpasse seg nye forhold. Han har forandret litt utseende i årenes løp, men 30-årenes Mikke er like ikonisk som den moderne. De to museørene forteller oss uansett hvem det dreier seg om.

Bor du i et av disse hjemmene hvor Cars – eller Biler på norsk – går på autorepeat på dvd-spilleren i ukesvis? Vi snakker om biler med personlighet. De inspirerer også gutter til å lage små rollespill, og derigjennom utvikle sine sosiale egenskaper.

Eventyret om Walt

Vi kjenner ham som den smilende onkelen med blyantbarten, men fremfor alt gjennom hans signatur. De elegante løkkeskrift-bokstavene annonserer alltid hva som er i vente, enten det er et Donald-blad, en av de klassiske eller nyere animasjonsfilmene eller produkter som er laget i kjølvannet av disse.

Egentlig var han bare en gutt som elsket å tegne. Inspirert av de første tegnefilmene begynte han å lage sine egne. Han gjorde enormt suksess med sin figur kaninen Oswald (Oswald the Rabbit). Dessverre tenkte han ikke så mye på å sikre seg rettighetene. Etter en disputt ble Oswald videreført av andre og senere glemt.

Klok av skade ble hans neste figur lansert under Disney-navnet. Han het Mikke Mus. Broren Roy Disney var kommet til for å ta seg av det økonomiske og organisatoriske, mens Walt sto for det kreative.

Walt Disney studio var etablert. Så kom Donald Duck og Langbein, de helaftens tegnefilmene og prosjekteringene av Disneyland i California og Disney World i Florida.

Walt Disney døde i 1965, men selskapet lever videre i hans ånd. De spinner fortsatt videre på Walts mangslungne idéverden.

The Walt Disney Company i dag

The Walt Disney Company er et av verdens største medieselskap. Merket «Disney» er så etablert, at det holder med det som kortform. Hovedkvarteret ligger fremdeles i Burbank i California.

Deres mangslungne film-virksomhet har nå inkludert Star-Wars-universet. De nye filmene om superheltene fra Marvel, bærer også Disneys håndlag.

Antallet fornøyelsesparker med Disneys-stempel har økt til elleve stykker som befinner seg over hele verden. Hertil kommer 35 hoteller, fire cruiseskip og en rekke restauranter.

Disney-merchandise med deres populære figurer selges på lisens. Det dreier seg om leker, postere og vintageprodukter.

Kjøp Disney-tapeter og hva du ellers trenger til barnerommet hos BAUHAUS

Utover tapeter har BAUHAUS alt du trenger til boliginnredningen. Til oppussingen bidrar vi med maling, hyller, garderobeskap og gardiner. Finn hva du vil ha på nettsiden, bestill under Click og Collect, og du kan etterpå hente varene på ditt nærmeste BAUHAUS-varehus

 

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt