Laster inn

AEG

Filter by:

Filter
 1. AEG kompressor OL 3 HK 50 L
  AEG kompressor OL 3 HK 50 L
  1 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. AEG kompressor OL 1,5 HK 6 L
  AEG kompressor OL 1,5 HK 6 L
  84900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
 3. AEG kompressor L24/2 1,5 kW
  AEG kompressor L24/2 1,5 kW
  89900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
 4. AEG kompressor Super Silent 59 24 L svart
  AEG kompressor Super Silent 59 24 L svart
  2 49900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

AEG –tysk kvalitet

AEG er for mange ensbetydende med verktøy og maskiner av høy kvalitet, lang holdbarhet og bred anvendelsesområder. Som flere av sine fremste konkurrenter har AEG sin opprinnelse i Tyskland, med alle kjennetegn på et miljø som dyrker presisjon og høy ingeniørkunst. Du skal føle deg trygg på at det ikke er verktøyets feil hvis ikke jobben blir skikkelig gjort.

Mange forbinder også AEG med kjøkkenmaskiner, men det er de elektriske verktøyene og maskinene som er BAUHAUS´ anliggende. Som en allsidig leverandør av denne typen varer, er det naturlig for oss å ha en rekke AEG-produkter i vårt sortiment. Produktgruppene vi kan tilby omfatter

 • Bajonettsager
 • Batterier og ladere
 • Bor- og skrumaskiner
 • Kompressorer og generatorer
 • Polerings- og slipemaskiner
 • Sirkelsager

AEGs historie

Hvis vi beveger oss tilbake til den dagen elektrisiteten var et nyoppdaget og nærmest mytisk fenomen, vil vi kunne beskue opprettelsen av det som skulle bli AEG. Det var Emil Rathenau som blir regnet for stifteren av selskapet i 1888. Med det kuppet det var å skaffe seg lisensrettighetene for Tyskland til alle oppfinnelsene til Thomas Alva Edison, var grunnlaget for suksess sikret. Iallfall for den som visste å utnytte dem på riktig måte.

Elektriske verktøy og maskiner i alle former og til tallrike formål har gjennom årene blitt preget med AEGs bokstaver. I løpet av det forrige århundre vokste det seg så stort, og drev med så mange forskjellige ting at det til sist måtte splittes opp i enkelte foretak. Som eget selskap sluttet det således å fungere i 1996. Merkenavnene har imidlertid blitt videreført av lisenshaverne. I 2014 ble alle disse lisensene kjøpt av Elektrolux.

Super-batteriet

Mange av AEG-maskinene er batteridrevne. Det er for å slippe å styre med ledninger når man arbeider. Særlig for hobbyfiksere er det greit å unngå å rote seg inn i en kabelkveil når det skal utføres jobber som krever konsentrasjon.

De aktuelle produktene leveres derfor med med AEG Pro Litium-ion batteriteknologi. Det er utstyrt med overbelastningsvern som sørger for maksimal driftssikkerhet for batteri og maskin. Det er innebyggede batteriindikatorer som sier fra når batteriet trenger å lades.

Batter med PRO li-ion-teknologi har høy holdbarhet og makter å utnytte hver enkelt battericelles potensiale så langt det er mulig.

Det er mulig å kjøpe lader som passer til alle batteriene.

Forskjellige bor du kan bruke

Avhengig av hvor mye gjør-det-selv-menneske du er, bør du velge et bor ut fra dine behov. Hvis det er vanlige praktiske oppgaver som å skru fast saker og ting til veggen, eller å sette sammen noen møbler, trenger du strengt tatt ikke «luksusutgaven». Det store boret vil også være tungt og uhåndterlig til slike litt mer delikate operasjoner.  En drill med bit-sett gjør susen. Du vil kunne fikse det meste med dette.

Skal du gjennom mur, betong eller andre harde materialer, bør du imidlertid ha utstyr som er beregnet til dette bruket. Har du ditt eget lille snekkerverksted vil du nok etter hvert skaffe deg bor til de fleste formål.

Bajonettsager og sirkelsager

Bajonettsager er et annet framhevet produkt fra AEG. Den hendige saken, oppkalt etter den knivspissen de gamle militærgeværene var utrustet med, kommer til på de fleste steder håndsaga kommer til kort. Bygningselementer kuttes og tilpasses med «bajonetten» i hånd. Denne saga kan du også bruke i hagen til å kutte planter og kvister med.

For større jobber må sirkelsaga til pers- Plater og planker kappes og skjæres til der de skal passe. Så lenge du er nøye med målene, gjør sirkelsaga det meste av jobben.

AEG har flere typer sagblad til alle sagene. Det gjelder også annet tilbehør du kan komme til å få bruk for.

Alt du trenger av verktøy og maskiner her på BAUHAUS

Foruten AEG har vi også det beste fra Bosch, Ryobi og andre høykvalitets produsenter. Om du er fagmann eller hobbysnekker, skal finne det du behøver her. Blir du forvirret av det store utvalget, kan du gjerne presisere jobben du ønsker gjort. Da hjelper vi deg med å finne verktøyene som du trenger.

Vi har gode betingelser på alle varer du kjøper på nett eller i varehusene vår. En av dem er at du har hele fire ukers returrett.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt