Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

VANNTØNNE ELHO GREEN BASICS RAINBARREL 200L SVART

kr 1 495,00

Vakker vanntønne laget i høykvalitetsplast!

Med denne praktiske vanntønnen kan du enkelt fange opp alt regnvann for å vanne hagen din. Vanntønnen har en kapasitet på 200 liter og kan enkelt kobles til et stopprør med hjelp av en tilkoblingss...

Se full produktbeskrivelse
4.5 13

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Vakker vanntønne laget i høykvalitetsplast!

Med denne praktiske vanntønnen kan du enkelt fange opp alt regnvann for å vanne hagen din. Vanntønnen har en kapasitet på 200 liter og kan enkelt kobles til et stopprør med hjelp av en tilkoblingsslaknge som kjøpes separat. Dessuten finnes det er blomsterkasse på toppen, slik at du kan pynte til vanntønnen med planter og blomster.

Kranen har en perfekt høyde, slik at du enkelt kan plassere vannkannen under den. Du behøver altså ikke noe stativ eller opphøyning. Det er også mulig å koblie hageslangen til kranen, slik at du kan vanne hele hagen. Green Basics vanntønnen fylles på automatisk etter en regnbyge, når tønnen er fyllt kommer alt overflødig vann til å renne bort gjennom avløpet. Vannkannen kan så fylles på på undersiden av vanntønnen, for å vanne dine planter. En ideel og brukervennlig måte å spare vann. Vanntønnen kan plasseres i fullt sollys, UV-filteret beskytter mot bleking. Den er egnet for temperaturer opp til -20 grader. Under frosttiden skal kranen åpnes slik at vannet kan renne bort.

Teknisk informasjon
Farge: Svart
Diameter: 59 cm
Høyde: 105,9 cm
Volum: 200 L

 

Mer informasjon
Produktnavn VANNTØNNE ELHO GREEN BASICS RAINBARREL 200L SVART
Artikelnummer 6100529B
Vikt 6.000000
EAN-nr 8711904316075
Netto vikt 6.00
Type VATTENTUNNA
Varemerke ELHO

25229+ fornøyde kunder!

33847 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…