Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

VANNALARM NEDIS WIFI SMART

kr 289,00
Vær smart tidsnok!
 
Vannlekkasjedetektorer fra Nedis er et perfekt tilbehør til ditt hjem. Denne smarte trådløse detektoren med alarm kunne ikke vært enklere å bruke. Detektoren kobles direkte til WIFI uten ekstra nav. Gjør det enkel...
Se full produktbeskrivelse
5.0000000000 1

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Vær smart tidsnok!
 
Vannlekkasjedetektorer fra Nedis er et perfekt tilbehør til ditt hjem. Denne smarte trådløse detektoren med alarm kunne ikke vært enklere å bruke. Detektoren kobles direkte til WIFI uten ekstra nav. Gjør det enkelt å overvåke vannlekkasjer på steder hvor det er vanskelig å komme til. Detektoren er enkel å bruke, men løser et komplisert problem. De fleste vannlekkasjer starter på ufremkommelige steder som for eksempel under gulvbord.
Endelig kan du overvåke risikoområder og få en tidlig advarsel om vann oppdages, slik at det ikke rekker utvikle seg til et stort problem. Alt du behøver å gjøre er plassere enheten der du tror problemet kan oppstå. Du kan benytte den praktiske, tynne forlengeren for å overvåke ufremkommelige steder, takket være bredden på bare 0,6 cm og lengden på 115 cm.
 
Vannlekkasjedetektoren er vedlikeholdsfri og har en standbytid på over to år, så du kan føle deg helt trygg lenge. Om den trådløse vanndetektoren kjenner vann utløser detektoren et lydsignal for å advare deg og sender pushmelding til din mobiltelefon. Ved første tegn til et problem er du klar til å reagere. Med trådløs rekkevidde på opp til 45 meter kan denne detektoren plasseres på de mest utilgjengelige plasser i hjemmet, hytta eller kontoret. Batteri følger med.

Teknisk informasjon
Farge: Hvit
Wifi: Ja
Driftstemperatur: 0 - 40 °C
Antennens frekvens: 2 dBi
Frekvensomfang: 2400 - 2483.5 MHz
Radius uteffekt: 20 dBm
Spenning: 3 VDC
Mer informasjon
Produktnavn VANNALARM NEDIS WIFI SMART
Artikelnummer 2145953A
Vikt 0.120000
EAN-nr 5412810272822
Netto vikt 0.08
Varemerke NEDIS
Type VATTENVARNARE

24962+ fornøyde kunder!

33560 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…