Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

TREFIBERISOLERING HUNTON 220 MM 11,04 M²

5.0000000000 2
8 x TREFIBERISOLERING HUNTON 220MM 11,04M²   + kr 0,00

Inneholder:

  = KVM
  kr 2 704,80
  Jfr. pris: kr 2 704,80/KVM

  Isolasjon produsert av fornybar råvare!

  Trefiberisolasjon er en naturlig resirkulerbar isolasjon. Som ikke plager huden eller luftveiene, verken under eller etter installasjon.

  Nativo Trefiberisolering er dimensjon og formstabil uansett om du...

  Se full produktbeskrivelse

  Hjemlevering

  Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

  Produktanmeldelser

  Isolasjon produsert av fornybar råvare!

  Trefiberisolasjon er en naturlig resirkulerbar isolasjon. Som ikke plager huden eller luftveiene, verken under eller etter installasjon.

  Nativo Trefiberisolering er dimensjon og formstabil uansett om du velger innblåst eller plater. Takket være trefibrets naturlige evne til å redusere luftbevegelse i isolasjonen, oppstår det god tetning rundt vindu og bjelkelag. Ved hjelp av isolasjonen bygger man færre kuldebroer og oppnår høyere bokomfort med behagelig inneklima og redusert energiforbruk. 

  Hunton Nativo trefiberisolering er en naturlig isolering produsert i fornybar råvare. Isoleringsplatene er fromstabile og forhindrer konveksjon. Isolasjonsplaten reduserer kondens og har god varmelagringskapasitet som gir stabil innetemperatur, samtidig som platen har lyddempende egenskaper.

  Isolasjonen i en bygning beskytter ikke bare mot kulde og varme. Det gir også et rolig og behagelig innemiljø da forstyrrende støy reduseres både utenfra og mellom rommene samtidig som isolasjonen hjelper til med å beskytte mot brann. Isolasjonsplaten kan brukes til vegger, gulv og tak. Platen er tilpasset CC 60 (Det skal være 60 cm fra midtpunkt til midtpunkt mellom to deler i en konstruksjon)

  Bruksområde
  Vegg: Ja
  Gulv: Ja
  Tak: Ja

  Teknisk informasjon

  Mål: 220x565x1220 mm
  m²/Pall: 11,04
  Antall pakker: 8
  Antall plater per pakke: 2 stk.
  Antall m²/pk: 1,38 m²
  Varmekonduktivitet: 0,038 W/mK (lambda)
  Brannklasse: Euroklasse E

  Øvrig informasjon
  Isolasjonen er brannhemmende 
  Trefiberisoleringen verken klør, irriterer eller gir ubehag på hud
  Teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk

  Om isolering
  Energioverføring i form av varme eller kjøling, forsøker automatisk å utjevne varmeforskjeller. Er det varmt inne og kaldt utenfor luften prøver å utjevne denne forskjellen. Formålet med isolasjonen er ganske enkelt å gjøre det vanskelig for varmen å ta over til den kalde siden. For å oppnå dette og samtidig unngå fuktskader, må en vegg bestå av fler komponenter. Prinsippet for en korrekt isolert vegg ser slik ut (beregnet fra innsiden): Innervegg – dampsperre – isolering – vindsperre – luftespalte – yttervegg.

  Mer informasjon
  Produktnavn TREFIBERISOLERING HUNTON 220 MM 11,04 M²
  Artikelnummer 4209061K
  EAN-nr 0200500393569
  Varemerke HUNTON
  Type ISOLERING

  23382+ fornøyde kunder!

  31687 Recensioner
  Les kundeanmeldelser!

  Loading…