Bli medlem i vår kundeklubb og få inspirasjon til ditt prosjekt!
Varemerker
15 Vurderinger
Still et spørsmal

TL-F INNVENDIG DEL FRESH INKL STUSSER

kr 289,00
4.5 15
TL-F INNVENDIG DEL FRESH INKL STUSSER
5 Enkel och välfungerande Fungerar bra och är lätt att installera. Diskret utformning.

Trinnløs innstilling
Med Fresh TL-F erstatningsventil får du frisk luft med minimal fare for trekk. Filtre er inkludert som standard og finere...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Trinnløs innstilling
Med Fresh TL-F erstatningsventil får du frisk luft med minimal fare for trekk. Filtre er inkludert som standard og finere filtre som filtrerer ut for eksempel pollen er tilgjengelige som tilbehør. Inkludert i pakken er to stusser som passer perfekt for eldre Freshventiler 80, 90 og 100. Du beholder ganske enkelt veggjennomtrengning og gitter og erstatter bare den indre ventildelen

Innvendig ventildel
Den innvendige ventildelen har en kondensbeskyttende utforming, filter, samt et presisjonsspjeld for trinnløs instilling av luftstrømmen. Spjeldets reguleringsmekanisme er skjult under kappen. Spredningsbildet er nøye utviklet for å passe til gulvvarmesystem, ventilen slipper luften oppover og til sidene. Luften blandes svært effektivt, allerede noen desimenter fra ventilen, har selv svært nedkjølt luft fått behagelig romtemperatur. Ventilen er laget for å kunne erstatte eldre ventiler/beslag. Kompletter med stuss Ø81 eller Ø98 mm, avhengig av ventilen som skal byttes ut. Grunnventilasjon med ca 3 l/s ved 10 Pa er standard, takket være en minstestrømstopp. Ventilen kan stenges helt gjennom å presse reguleringsspaken kraftigere mot stengt hold.

Montering/plassering
Ventilen bør plasseres høyt oppe på veggen. Er det radiator i rommet, bør ventilen plasseres ovenfor denne. På den måten utnyttes konveksjonsstrømmen og man oppnår best mulig komfort. Ventilen er spesielt utviklet for å kunne brukes sammen med gulvvarme.

Vedlikehold
For å sikre god luftkvalitet og opprettholde luftstrømmen, bør filteret rengjøres eller byttes 1-2 ganger i året. Standardfilteret kan vaskes i mild såpeløsning. Pollen og miljøfilter byttes ut med et nytt. Filteret er montert bak kappen, og fjernes enkelt ved å dra den ut av ventildekselet.

Teknisk informasjon

Mål innvendig del (HxB): 168 x 156 mm
Kapasitet: 8,1 l/s ved 10 Pa
Suss: Ø81 og Ø98 mm
Materiale: ABS plast (resirkulerbar)
Farge: Hvit (NCS S0502-Y)

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn TL-F INNVENDIG DEL FRESH INKL STUSSER
Artikelnummer 3242478A
Vikt 0.320000
EAN-nr 7318112498336
Netto vikt 0.25
Type VEGGVENTIL
Varemerke FRESH

Kundeanmeldelser

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Loading…