Leveringstiden er midlertidig lengre enn vanlig. Vi beklager dette og jobber med å gå tilbake til vanlige leveringstider så snart som mulig.

Guide: Ikke bor i flisene på baderommet - bruk lim istedenfor

Slipp å bore i baderomsflisene - lim istedenfor

Med den nye tekniske og moderne monteringsløsningen er det ikke lenger behov for å bore hull i veggen og flisene når baderommet skal innredes. I mange tilfeller kan det være smart å bytte ut spiker og skruer med lim.

Med baderomstilbehør fra tesa limer du kroker, oppbevaringskurver til shampoo og balsam, hyller og toalettbørste stabilt og pålitelig på veggen. Det har aldri vært lettere å freshe opp baderommet.

Det spesialutviklede PowerKit lim er perfekt å bruke når du skal henge opp en dusjkurv eller andre innredningprodukter som du ellers ville ha hengt opp med bor og skruer. Den selvheftende teknologien fra tesa® er vanntett og kan tas ned igjen uten at underlaget blir ødelagt. 

Unngå å ødelegge fuktsperren

Fukt er din største fiende når det kommer til å henge opp noe på veggene i baderommet. Og det gjelder både i våtsonen eller om det skal henges opp noe ved siden av speilet. 

Borer du hull i flisene på baderommet på den tradisjonelle måten med boremaskin og skruer, forstyrrer/ødelegger du fuktsperren og bør være klar over dette hvis garantien fremdeles gjelder. Med mulighet for å henge opp innredning med lim fra tesa, slipper du å tenke på dette. Du unngår dermed å lage hull i flisene som også kan sprekke, og slipper å tenke på å ødelegge rørene inni veggen.

Enkel og komfortabel montering:

Et komplett sett med alle komponenter. Hvert baderomstilbehør fra tesa er i praksis et alt-i-ett-sett og kommer med ferdigblandet lim, applikator, baderomstilbehøret du har kjøpt og en insexnøkkel. Verktøykassen kan dermed bare bli stående i boden.

Tilbehøret er enkelt å bruke uten å ha særlig med gjør-det-selv-ferdigheter.

Den enkleste limløsningen på markedet

Limet kommer i en spesialutviklet limapplikator som gir en perfekt dosering av limet. Dermed reduseres tørktiden til 12 timer og limet er klar til å brukes.

Limet tillater en vekt på opptil 8 kg, og selv gjennomvåte håndklær kan henges opp på håndklestengene.

Passer til ulike overflater

Tidligere var det vanskelig å skru inn i overflater som f.eks fliser, plast, metall, tre, stein eller betong. 

Baderomstilbehøret til tesa kan monteres på overflater som fliser, marmor, glass, akrylglass, metall, grov naturstein, betong, tre, parkett og ulike overflater i plast. Det er viktig å tenke på at materialet du henger opp baderomsinnredningen på, sitter skikkelig fast.

Noen få materialer har egenskaper som ikke limet fester skikkelig på og overflater som ikke anbefales er tapet, emaljelakk, gips og porøse murvegger.

Det er utrolig enkelt å henge opp baderomsinnredning på veggen med lim som er klar til bruk.
Slik gjør du:

Fest den selvheftende limskruen
Dekorere hele baderommet uten å uroe deg for å skade flisene.

Fyll lim i limskruen
Fyll lim som er klar til bruk inn i de forborede hullene til limskruen - dette garanterer korrekt påfyll av lim for tilstrekkellig styrke.

Monter ditt baderomstilbehør
Heng opp baderomstilbehøret etter 12 timer. 

Kan fjernes uten å etterlate limrester.
Til og med etter flere år kan limskruen fjernes uten å etterlate limrester. 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…