Informasjon vedrørende bjørkeved!
PrivatBedrift
Varemerker
PrivatBedrift
Favoritter
1 Vurdering
Still et spørsmal

TERASSE TIL LUOMAN LILLEVILLA 70

Kan bestilles online og i varehus, lagerføres ikke i varehus

kr 6 390,00
5 1
TERASSE TIL LUOMAN LILLEVILLA 70
5 Tillförlitlig Bauhaus levererar som vanligt.

Lillevilla terrasse!

Komplett terrasse tilpasset montering sammen med Lillevilla 70 (6209191A).

Teknisk informasjon
Mål: 1,5 x 3,9 m
Areal: 5,8 ...

Se full produktbeskrivelse
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 572:-/måned. Opp till 10% i bonus

Produktbeskrivelse

Lillevilla terrasse!

Komplett terrasse tilpasset montering sammen med Lillevilla 70 (6209191A).

Teknisk informasjon
Mål: 1,5 x 3,9 m
Areal: 5,8 m²

OBS! Produktet leveres med kranbil hvilket betyr at varen er såpass stor/tung at vanlig leveranse ikke lar seg gjennomføre og spesielle vilkår gjelder. Leveranse er kun mulig til adresser med fremkommelighet og avlastingsmuligheter for kranbil. Leveres kun til øyer med broforbindelse.

Lagring
Ferdig bearbeidede materialer og andre deler er pakket i plastemballasje. Om ikke bygget settes opp med en gang, må materialet lagres innendørs eller godt tildekket. Emballasjen skal ikke tas av.
En lagret del må løftes ordentlig opp fra bakken slik fuktighet i underlaget ikke trenger gjennom emballasjen. Underlaget må være flatt.
Beskytt delene mot sol, regn og fuktighet til de skal monteres. Bygg bygget så rask som mulig etter emballasjen er åpnet. Om arbeidet blir avbrutt, skal delene beskyttes. Under lagring og byggeprosess er det viktig å tenke på at treverk er et porøst materiale som skal håndteres med varsomhet så det ikke blir skadet.

Fundament
Et godt fundament er den viktigste forutsetningen for en vellykket konstruksjon. Underlaget må være helt jevnt og horisontalt. Bygningen må være vannrett også etter at den er reist for å fungere som den skal. Pass på at underlaget er godt drenert for å forhindre tele ved behov benytt markisolering. Se vedlagt tegning på fundamentarbeid som anbefales.

Beskyttelsesbehandling
Beskyttelsesbehandling/maling mot bleking og mugg (be malingsforhandler om råd) må gjøres to ganger umiddelbart etter byggets oppføring. Best resultat oppnås om behandlingen utføres ved temperatur over +5° og tørt vær. Ha i bakhodet at beskyttelsesmiddelet kan trenge gjennom kvister eller sprekker i treverket og danne flekker på innsiden, vi anbefaler derfor også behandle byggets innside. Vannet trenger lettest inn i konstruksjonen gjennom takfot og endeveden på treverket. Beskytt derfor disse områdene spesielt nøye og ofte, årlig om nødvendig.

Vedlikehold
Trygg og langvarig bruk av boden forutsetter regelmessig kontroll av delenes beslag og tilstand, samt vedlikehold ved behov (Gjelder spesielt takkonstruksjonen, tak materiale, dører og vindu, bodens grunnmur, stormsikring, beskyttelsesbehandling). Forsømmelse av kontroll og vedlikehold kan skade bygningen eller utgjøre sikkerhetsrisiko for brukeren.

Montering
Monteringsanvisningene på BAUHAUS.no er kun ment som veiledning. Benytt alltid anvisningen som følger med leveransen når du skal montere ditt Luoman produkt.

OBS! I den vedlagte monteringsanvisningen finnes det en deleliste og tegninger av veggkonstruksjonen, som viser hvilke deler som tilhører leveransen. Kontroller delene ved hjelp av listen, om noe mangler eller er ødelagt, vennligst kontakt vår kundeservice så fort som mulig.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn TERASSE TIL LUOMAN LILLEVILLA 70
Artikelnummer 6202002A
Vikt 180.000000
EAN-nr 6418635007112
Netto vikt 173.00
Type TERRASS
Serie 70
Varemerke LUOMAN

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…