Privat
Foretak
Varemerker
Privat
Foretak
Favoritter
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmal

TAKSPOTLIGHT SCAN LAMPS TRACKLINE PILOT RUND 3 ANTIKK

kr 899,00

Moderne, flott lampe!

Pilot taklampe er en rund, stilren og eksklusiv lampe som har tre justerbare spotlights som gjør at du kan stille inn lys...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Moderne, flott lampe!

Pilot taklampe er en rund, stilren og eksklusiv lampe som har tre justerbare spotlights som gjør at du kan stille inn lyset der det passer deg. Passer like bra i gangen som i kjøkkenet og sprer et varmt hvitt lys som skaper en herlig følelse i rommet. Øyenfallene, pen lampe som passer i mange hjem med dens spesielle design. Lampens herlige farge gjør at Pilot blir en blikkfanger som passer inn i mange hjem. Monteres enkelt på takkrok og lyspære er ikke inkludert.

Teknisk informasjon
Farge: Antikk
Materiale:
Lengde: 25 cm
Høyde: 15 cm
BRedde: 25 cm
Sokkel: GU10
Lyspære: 3 x 50W
Montering: Takkrok

Hva er Trackline?
Trackline kombinerer det beste av to verdener. Spotlightskinnens enkelthet og den faste armaturens store lysspredning. Trackline er et spotlightssystem med skinne, spotlights og påbygningskobling slik at du enkelt kan forlenge skinnen. Å bruke spotlights med skinne gir stor fleksibilitet og muligheter til å enkelt forandre lyssettingen. Ved å kombinere den store lysspredningen fra faste armaturer og fleksibiliteten hos spotlightskinner har Trackline blitt til. Du kan enkelt forandre plasseringen og layouten på din belysning uten å flytte mange armaturer. Med et bredt lysbilde dekker du flater der det ellers skulle behøve mange spotlights. Det er en skjøt i skinnen der du enkelt kan utvide skinnen så lenge du vil ha den. Unngå bryet med transformatorer og kompliserte skinnesystemer, og nyt heller en enkel takskinne som gir deg akkurat den belysningen du og hjemmet ditt trenger.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn TAKSPOTLIGHT SCAN LAMPS TRACKLINE PILOT RUND 3 ANTIKK
Artikelnummer 2006211B
Vikt 1.100000
EAN-nr 7041661259997
Netto vikt 8.50
Farge ANTIKK
Varemerke SCAN LAMPS
Oppheng TAKKROK
Stil MODERNE

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…