PrivatForetak
Varemerker
PrivatForetak
Favoritter
1 Vurdering
Still et spørsmal

TAKSKINNE SCAN LAMPS TRACKLINE 1 HVIT

kr 299,00
5.0000000000 1
TAKSKINNE SCAN LAMPS TRACKLINE 1 HVIT
5 Fantastiskt flexibelt, Nu kan jag flytta lamporna som jag vill ha dem..

Enkel og praktisk!

Takskinne Trackline gir deg frihet og fleksibilitet til å utforme belysningen etter eget ønske. Dette skinnesystemet fra T...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Enkel og praktisk!

Takskinne Trackline gir deg frihet og fleksibilitet til å utforme belysningen etter eget ønske. Dette skinnesystemet fra Trackline-serien kan du enkelt forlenge, endre og bygge ut. Skinnen er 2 meter lang og passer til lampene og spotlights i Trackline-serien. I pakken medfølger skinne, skruer og støpsel. Monteringen bør utføres av en person med gode el-kunnskaper. Lyskilder medfølger ikke.

Teknisk informasjon
Farge: Hvit
Materiale: Metall
Lengde: 100 cm
Høyde: 1,8 cm
Bredde: 3,5 cm

Hva er Trackline?
Trackline kombinerer det beste av to verdener. Spotlight-skinnenes enkelhet og armaturets gode lysspredning. Trackline er et spotlight-system som består av skinner, spotlights og påbyggingskobling slik at du enkelt skal kunne forlenge skinnen. Å bruke spotlights med skinne gir høy fleksibilitet og mulighet til selv  enkelt å kunne endre lyssettingen. Trackline ble skapt ut i fra et ønske om å kombinere god lysspredning fra faste armaturer med fleksibiliteten som spotlightskinner gir. Du kan enkelt endre plasseringen og layout'en på belysningssystemet uten å måtte flytte på mange armaturer. Med et bredt lysbilde dekker du flater der du ellers ville ha trengt mange spotlights. Skinnen har et ledd der du enkelt kan forlenge skinnen til ønsket lengde. I stedet for å måtte håndtere transformatorer og vanskelige skinnesystemer, kan du med Trackline glede deg over et enkelt skinnesystem som gir deg akkurat den belysningen hjemmet ditt trenger.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn TAKSKINNE SCAN LAMPS TRACKLINE 1 HVIT
Artikelnummer 2003212B
Vikt 0.500000
EAN-nr 7041661263048
Netto vikt 0.44
Varemerke SCAN LAMPS
Farge HVIT

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…