Privat
Foretak
Varemerker
Privat
Foretak
Favoritter
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmal

TAKPENDEL SCAN LAMPS TRACKLINE PEG STÅL

kr 449,00

Flott takpendel i LED!

Trackline pendelen er en klassisk taklampe i fargen svart. Taklampen er en fin svart lampe som skaper et vakkert og varm...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Flott takpendel i LED!

Trackline pendelen er en klassisk taklampe i fargen svart. Taklampen er en fin svart lampe som skaper et vakkert og varmt lys i rommet den plasseres i. Lampen skaper et moderne inntrykk og fungerer utmerket på kjøkkenet, stuen eller i grupper med mer av samme lampe. Dens enkelhet gjør den unik, og det faktum at lampen er hengt i en skinne betyr at mange øyne blir fanget. Lag et mer annerledes interiør med dristige og moderne skinnesystemer. Et skinnesystem skaper ofte større fleksibilitet fordi du enkelt kan sette opp flere armaturer, ta dem ned eller flytte dem. Langs den ene skinnen kan du feste så mange pendellamper du vil og den andre siden f.eks. Spotlights.

Teknisk informasjon
Farge: Stål
Materiale: Metall
Lengde: 4 cm
Høyde: 29 cm
Bredde: 4 cm
Sokkel: Integrert LED
Lyspære: 5W
Dimbar: Nei

Øvrig informasjon
Denne lampen har integrert LED, noe som betyr at lyspæren ikke er utbyttbar.

Hva er Trackline?
Trackline kombinerer det beste av to verdener. Spotlightskinnens enkelthet og den faste armaturens store lysspredning. Trackline er et spotlightssystem med skinne, spotlights og påbygningskobling slik at du enkelt kan forlenge skinnen. Å bruke spotlights med skinne gir stor fleksibilitet og muligheter til å enkelt forandre lyssettingen. Ved å kombinere den store lysspredningen fra faste armaturer og fleksibiliteten hos spotlightskinner har Trackline blitt til. Du kan enkelt forandre plasseringen og layouten på din belysning uten å flytte mange armaturer. Med et bredt lysbilde dekker du flater der det ellers skulle behøve mange spotlights. Det er en skjøt i skinnen der du enkelt kan utvide skinnen så lenge du vil ha den. Unngå bryet med transformatorer og kompliserte skinnesystemer, og nyt heller en enkel takskinne som gir deg akkurat den belysningen du og hjemmet ditt trenger.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn TAKPENDEL SCAN LAMPS TRACKLINE PEG STÅL
Artikelnummer 2003171B
Vikt 0.550000
EAN-nr 7041661261464
Netto vikt 0.54
Varemerke SCAN LAMPS
Farge STÅL

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…